Gyógy - és gyümölcsteák

Nézet:
Sorrend:

Sonnentor Bio Adventi gyümölcstea - filteres 50,4 g

Bio gyümölcstea, 18 db külön csomagolt filtert tartalmaz

Élvezze az "advent varázsát" egy melegítő csésze teával!                      

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: Almadarabkák, hibiszkusz, csipkebogyó, fahéj, körte, birsalma, narancshéj, szegfűszeg, vanília kivonat.

Elkészítési javaslat: A csészébe helyezett filtertasakot friss, 200ml forrásban lévő vízzel felöntjük és max.10 percig állni hagyjuk.

Száraz hüvös helyen tartandó!

2 645 Ft

Bio citromverbéna tea - 20 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz


Magával ragadó! A citromverbéna intenzív illata elvarázsol.

A világos sárgán csillogó teát édeskés citromos ízvilág jellemzi, kiegészítve egy lime-os mellékízzel. Ez tökéletesen illeszkedik a mediterrán konyhához és nagyon jó az emésztésnek. Meleg nyári estéken hidegen, hűsítő italként is kiváló. A szárított tealeveleket kézzel csomagolták, így képes megőrizni a benne található illóolajokat. Egy napsütéses frissítő!

 

2 450 Ft

Átható melegség. Ez a citromos, fűszerekben intenzív tea minden gyömbér rajongó kedvence. A kompozíció fényes bézs színben csillog a csészében. Nagyszerűen harmonizál az ázsiai konyhával, a karácsonyi süteményekkel és a fűszeres süteményekkel.

Egy pazar lakoma után megkönnyebülést hozva segíti az emésztést. Nyáron friss mentával és citrommal hidegen fogyasztva egy csodálatos frissítő italt kapunk. Minden Ázsia szeretőnek egy kihagyhatatlan ajánlat!

 

2 575 Ft

A keleti gyógyításban a gyömbér a "forróság" jelképe - felmelegíti, tűzbe hozza a testet. Ez az elefántcsont-színű tea intenzív fűszeres és citromos íze mellé egy enyhén csípős utóíz társul.

Csodálatosan harmonizál az ázsiai ételekkel és a karácsonyi mézeskalácsokkal Segíti az emésztést és garantáltan felmelegíti a szíveket!

 

2 450 Ft

Pai Mu Tan kínaiul Fehér Bazsarózsát jelent, ugyanis a levelek, leforrázásuk után erre a virágra emlékeztetnek.

A teacserje két legfiatalabb levelének és finom rügyeinek gondos kiszárításával készül a Pai Mu Tan tea. Igazán kellemes élvezetet nyújt a jellegzetes virág-aromája és finom ízvilága.

Kiválóan illik könnyű, nyári salátákhoz, illetve zöldséges ételekhez.

2 645 Ft

Chun Mee - klasszikus zöld tea - erős, kellemesen savanykás ízzel, frissességgel. Chun Mee azt jelenti "értékes szemöldök". Nevét a teafű hengerlés után felvett enyhén hajlott formájáról kapta. Egyaránt illik fűszeres és kiadós ételek mellé.

Elkészítési javaslat: A zöld teát meleg, nem forrásban lévő vízzel felöntjük és 2-3 percig állni hagyjuk. A zöld tea ízlés szerint vízzel többször felönthető.

18 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz.

2 645 Ft
Nézet:
Sorrend: