Kölesliszt

Nézet:
Sorrend:

Bioking bio barnaköles liszt 500 g 

A kölesliszt gluténmentes termék, mentes a ragacsos fehérjétől, ami gluteninből és gliadinból adódik.

Sok kovavasat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot, cinket.

Figyelemre méltó, hogy ebben a növényben az ásványi anyagok, a nyomelemek és növényi hatóanyagok ige finom minőségben vannak jelen, melyek pozitívan hatnak a csontok és porcok egészségének visszaállításában.

Sejtjeink és egész szervezetünk csak az ilyen formában lévő ásványi anyagokat tuja maradéktalanul felvenni.

A köles egyszerre képes salakanyagként kiválasztani a pangó ásványi anyagoakt a szervezetből és az ásványi anyag veszteséget kiegyenlíteni. 

A barna kölesliszt ideális a növésben lévő szervezetnek. Tápláló ételek, kenyér, palacsinta, kása készíthető csecsemőknek, időseknek. 

3 350 Ft

A köles finomra morzsolásával előállított liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy például lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30% arányban.

580 Ft

A köles élettani hatásai csodálatosak. Könnyen emészthető, tápértéke mégis igen magas. Magas, vízben oldódó rosttartalma segíthet eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért fogyasztása böjtöléskor is ajánlott. Segíthet a betegségek utáni felépülésben, megerősödhetnek tőle a kisgyerekek, és várandós anyukáknak is gyakran ajánlják. Idegrendszeri problémák esetén ajánlott, állítólag lassíthatja az öregedést. Erősítheti az immunrendszert, hiszen tele van ásványi anyagokkal. Megszépítheti hajunkat és megerősítheti a körmünket is. A fogak erősebbek lehetnek tőle, a zománcra is jótékony hatással lehet.

Felhasználása: süteményekhez (keverve más lisztekkel), sűrítésre

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Gluténmentes üzemben készült.

1 220 Ft

A kölesből készült liszt növényi fehérjék és élelmi rostok kiváló forrása. A reformtáplálkozás hívei közt népszerű alapanyag, amely gluténmentessége révén a gluténérzékenyek étrendjébe is beilleszthető.

Önmagában vagy más lisztekkel keverve is használhatjuk ételeink elkészítéséhez.1 395 Ft
Nézet:
Sorrend: