Téli Illatok

Nézet:
Sorrend:

A Téli tea varázslatos illata megmelengeti lelkünket a hosszú téli napokban!

Alkalmazása: cseppentsünk 6-10 cseppet diffúzorba, párologtatóba. Pumpás szórófejjel ellátott flakonba töltött 2 csészényi vízhez adhatunk 8-12 cseppet, alkalmazás előtt alaposan összerázva permetezzük a légtérbe.

Fő összetevők: grapefruit-, bergamott-, kubeba-, és fahéjolaj.

2 245 Ft

A termékben lévő illóolajok belélegzésekor azok kedvező hatásai jól érvényesülnek.

Az illóolaj keverék aromalámpa vízzel töltött részébe, radiátorra helyezett párologtatóba, pot-pourrira cseppentve vagy vízzel alaposan összerázva (1 rész illóolaj 20 rész víz) és levegőbe permetezve frissíti a szoba levegőjét. Belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt, és az ismert eukaliptuszos, mentolos rágógumikhoz és cukorkákhoz hasonlóan a légutakat átjárhatóbbá, a légzést könnyebbé teszi.

Használata különösen a téli, megfázásos időszakban hasznos az illóolaj összetevők ismert, kedvező hatásai miatt.

2 245 Ft

A TÉL az illatok időszaka! A legkülönlegesebb napokra, órákra ez a csomag két illatos különlegességet tartalmaz a hideg évszakra. A 100 % természetes, tiszta illóolajokból készült „TÉL” illatkompozíció - vérnaranccsal, kakaóval és tonkával - a dekoratív fenyőfa formájú illatfa segítségével magától lengi be a teret. A gyümölcsös-meleg „Kandallótűz” légtérillatosító spray naranccsal, jegenyefenyővel és vertiverrel pillanatok alatt elűzi a szürke, hideg téli napok borongós hangulatát.

A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Natrue szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. A Taoasis légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek.

A szett tartalma: 1 db TAOASIS "TÉL" Illatkompozíció 10 ml, 1 db Taoasis Kandallótűz Légtérillatosító spray 50 ml, és 1 db párologtató illatfa.

9 870 Ft
Nézet:
Sorrend: