Téli Illatok

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Aromax Illóolaj Keverék Téli Tea 10 ml

Illat: forró csésze citrusos teára emlékeztető illat, egy csepp fahéjjal fűszerezve

Elhozzuk otthonodba a téli, forró tea hangulatát egy csepp meghittséggel fűszerezve!

Megalkottuk új Téli tea illóolaj keverékünket, mely felidézi azokat a hideg téli napokat, amikor átfagyva betoppanunk otthonunkba, és átmelegszünk egy finom, forró csésze citrusos teával.

A Téli tea varázslatos illata megmelengeti lelkünket a hosszú téli napokban – a citrusos illatok és a fahéj különleges harmóniája vidámságot hoz az egyhangú hétköznapokba!

Javasolt alkalmazás: párologtatásra, levegőillatosításra

Használat:

Cseppentsünk 6-10 cseppet diffúzorba, párologtatóba. Pumpás szórófejjel ellátott flakonba töltött 2 csészényi vízhez adhatunk 8-12 cseppet, alkalmazás előtt alaposan összerázva permetezzük a légtérbe.

 

2 245 Ft
ÚJ

Aromax Szaloncukor Illóolaj Keverék 10 ml

A karácsonyi zselés szaloncukor fűszeresen édes, izgalmas illata nosztalgikus, békés nyugalommal tölti meg a levegőt. Az adventi asztaldísz ragyogása, a karácsonyi sütemény receptek böngészése, a karácsonyi díszek és az ünnepi dekorációk kiválogatása – megannyi boldogi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

Az illóolaj keverékben található esszenciális növényi olajok (citrom-, bergamott- klementin-, nyugat-indiai szantálfa és zöldcitromolaj, vanilin) az ajándékozás boldog pillanatatait és az ünnepek nyugodt, meghitt hangulatát idézik meg.

2 245 Ft

A termékben lévő illóolajok belélegzésekor azok kedvező hatásai jól érvényesülnek.

Az illóolaj keverék aromalámpa vízzel töltött részébe, radiátorra helyezett párologtatóba, pot-pourrira cseppentve vagy vízzel alaposan összerázva (1 rész illóolaj 20 rész víz) és levegőbe permetezve frissíti a szoba levegőjét. Belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt, és az ismert eukaliptuszos, mentolos rágógumikhoz és cukorkákhoz hasonlóan a légutakat átjárhatóbbá, a légzést könnyebbé teszi.

Használata különösen a téli, megfázásos időszakban hasznos az illóolaj összetevők ismert, kedvező hatásai miatt.

2 245 Ft
Nézet:
Sorrend: