Palacsinta

Nézet:
Sorrend:

A gluténmentes gofri és palacsinta keverék alapjául rizst használunk. Teljes kiőrlésű rizslisztünk egyenesen a Bauckhof malomból származik, és tartalmazza a teljes kiőrlésű gabona összes összetevőjét.

A rizs természetesen gluténmentes és nem a fődarálóban őrlődik, hanem a gluténmentes darálóban. A két malom külön épületben helyezkedik el. A gluténmentes malomban molnármestereink csak gluténmentes alapanyagokat dolgoznak fel.

A csomag nem tartalmaz cukrot vagy cukorpótlót, ezért ideális kiadós palacsintákhoz. Az édes ételek elkészítéséhez hozzáadhat bármilyen édesítőszert. Minden palacsinta elkészíthető vegán módon. A csomagból hat gofri vagy hat palacsinta készülhet.

  • vegán
  • vegetáriánus
  • gluténmentes
1 335 Ft

Éléskamra Paleo Lisztkeverék Nagyi Palacsinta 175 g

Gyermekkorunk kedvenc desszertje paleo alapanyagokkal újragondolva, mellékíztől mentesen, most már édesítésmentes gyártással. Mindenképpen tegyél egy próbát vele, ha gyorsan süthető, teljesen natúr ízű és a finom puha állagú palacsintát szeretnél készíteni. 30 perces desszert

Elkészítési javaslat: 4 db M-es tojáshoz (kb. 165 g) keverj 370 ml szódavizet, 40 g eritritet vagy más édesítőt. Add hozzá a palacsinta lisztet és keverd simára. 10 perc pihentetés után zsiradékkal kikent teflon vagy kerámia serpenyőben süsd oldalanként 2 perc alatt készre. Könnyen forgatható. (Ajánlott méret: 20 cm-es serpenyő. Így 14 db palacsintához elegendő a lisztmennyiség.) Szükség szerint sütés közben tovább hígítható.

1 270 Ft
Nézet:
Sorrend: