Borsmenta

Nézet:
Sorrend:

A teakeverék népgyógyászati tapasztalatokon alapuló és irodalmi adatokkal igazolt hatású, ellenőrzött gyógynövényekből áll.

Alkalmazási javaslat: A tea fogyasztása elhízásra hajlamos egyéneknek ajánlott. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagok eltávolítására. Segíti az emésztőrendszer kiürülését, megakadályozza a székrekedés kialakulását. A gyomor-bélrendszer komfortját elősegíti.

A termékek fogyasztását nem javasoljuk 10 éven aluli gyermekeknek, terhes anyáknak egyéb súlyos betegségben szenvedőknek.

A készítmény használatának ideje alatt megfelelő mennyiségű vize (min. 2 liter) fogyasztása javasolt. Továbbá gondoskodni kell a napi szükséges rostbevitelről (gyümölcs, zöldség, gabonafélék) is.
A készítmény egy olyan természetes segédanyag az emberi szervezet számára, amely segítséget nyújt az egészséges életmód, illetve az ideális testsúly megvalósításához.

A teakeverék jelenleg még az élelmiszer kategóriába tartozik, tehát további élettani hatásokat valamint élettani összefüggéseket a teával kapcsolatban nem tehetünk.

Elkészítési javaslat: 1 evőkanál teakeveréket 3-4 dl vízben forráspontig főzzük, majd 15-20 percig állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk!

Adagolás: Napi egy alkalommal, este - lefekvés előtt fél órával - javasolt a fogyasztása.

3 095 Ft

A borsosmenta (Mentha piperita L.) termesztett évelő növény,virágzó szárát évente többször is lehet gyűjteni. Étvágyjavító, szélgörcsoldó, aromatikum, epetermelést serkentő és epehajtó, élénkítő, fájdalomcsillapító, helyi érzéstelenítő, hűsítő és fertőzés elleni szer. Mellékhatás: Hosszabb ideig alkalmazva nagyobb adagban látási zavarokat okozha

100% természetes.

Ellenőrzött minőség.

1 000 Ft

A zöld tea levél hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához, a mezei katáng gyökér, a tarackbúza gyökértörzs és az articsókalevél támogatja a méregtelenítő rendszereket, a borsosmentalevél hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes virágzatú növények iránti túlérzékenység, szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma, bélelzáródás, máj- és epebetegségek, epekő,  gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején.

Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani!
A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Koleszterinszintet csökkentő gyógyszerekkel együtt alkalmazva fokozhatja azok hatását.

1 845 Ft

A máriatövis termés, gyermekláncfűgyökér, közönséges orbáncfű virágos hajtás, borsosmentalevél hozzájárul a máj védelméhez és méregtelenítő képességéhez, a közönséges párlófű virágos hajtás serkenti a májműködést, a csalánlevél támogatja a szervezet kiválasztó funkcióját, a közönséges cickafark virágos hajtás és orvosi citromfű levél segíti az emésztést.

1 845 Ft

Sonnentor Bio Borsmenta tea - filteres 18 g

A BIO borsmenta tea az egyik legnépszerűbb ital télen és egész évben. Ez elsősorban a menta jellegzetes és friss ízének köszönhető, amely például tökéletesen kombinálható citrommal. Praktikus teatfilterekben kapható, amelyeket egyszerűen fel kell önteni forró vízzel. Maga a menta is népszerű a testre gyakorolt harmonizáló hatása miatt.

 

BIO borsmenta tea előnyei

  • mentát tartalmaz BIO minőségben
  • az egyik legnépszerűbb tea nemcsak télen, hanem egész évben is
  • jellegzetes friss íze van
  • tökéletes citrommal kombinálva
  • praktikus teafilterekben kapható
  • a menta a szervezetre gyakorolt harmonizáló hatása miatt kedvelt
  • környezetbarát csomagolása van
2 450 Ft

Gyomorjavító és nyugtató hatású, segíti az emésztést, serkenti az epeműködést, éppen ezért fogyókura esetén is ajánlott. Köhögés, hurut és torokfájás esetén is nagyon hasznos lehet.

A gyógynövényből készített gyógytea főként emésztési zavarokban, puffadás esetén, az epehólyag és az epevezeték gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére alkalmazzuk. Görcsoldó és antibakteriális hatással rendelkező gyógynövény.

  • A borsosmentalevél forrázata lehűtve csökkenti a hányingert.
  • Enyhén nyugtató hatású.
  • Segíthet a torokbántalmak, rekedtség kezelésében, ha teáját gargalizálva használjuk.



2 645 Ft

Ayurvéda gyógynövény- és fűszerkeverék.

Az Ayurveda hagyománya szerint ez a teakeveréket ajánlott a stressz leküzdésére, az emésztés segítésére, valamint helytelen étkezési szokások esetén. Míg a kávé azonnali hiperaktivitást és ingerlékenységet eredményez, az Ayurveda az állóképesség növelésére , a természetes energia biztosítására törekszik.

Biotermék.

1 535 Ft
Nézet:
Sorrend: