Illatmentes növényi szappan

Nézet:
Sorrend:
  • Tökéletes tisztaság. 
  • Allergiásoknak kifejezetten alkalmas termék. 
  • 100%ig bőrbarát.


Régi szappanfőző receptúra alapján. A kéz- és a test tisztítására.
Generációk óta használják a színszappant a háztartásban, hobbiknál, műhelyben és az erősen szennyezett mosnivaló előtisztítására. Kellemesen diszkrét illatú, allergiások számára is használható.
Rendkívül gazdaságos és sokoldalúan felhasználható szappan. Akár mosáshoz, tisztálkodáshoz is használható. Tisztasága miatt allergiásoknak és gyerekeknek is ajánljuk.

910 Ft

Tiszta, natúr, parfümmentes, glicerines teafaolaj szappan igazi teafaolaj leveleket is tartalmaz, amely természetes peeling hatást fejt ki. Ez a kellemesen dezodoráló szappan eltávolítja az elhalt börfelületet, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. A teafaolaj nagyon hatásos a káros mikroorganizmusokkal szemben.

Használata a család minden tagja számára a teljes börfelületen ajánlott. 


A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.

1 795 Ft

Alkalmazása háztatásokban és műhelyekben, ahová tartós, hatékony kemény szappan szükséges.

A növényi olajokból álló összetétel mellett nem tartalmaz más szükségtelen anyagokat, úgymint színező- és illatanyagot, töltőanyagot, komplexképzőt (EDTA), töltőanyagot és optikai fehérítőt.

Az aktív hatóanyag az elszappanosított zsíralkotórész, ami ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó pálma- és a kókuszolajból származik.

A kókuszolajnak köszönhetően hatékony hideg és meleg vízben egyaránt. A pálmaolaj segít a szappan konzisztenciájának a megtartásában, vizes közegben is.

Hosszú ideig eltartható.


Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
650 Ft
Nézet:
Sorrend: