Vízkőoldás

Nézet:
Sorrend:

Frosch málnaecetes vízkőoldó 1000 ml

Erős vízkőoldó hatású tisztítószer zuhanyzók, fürdőkádak, mosdókagylók és csempék takarításához. Málnaecet tartalmával hatékonyan távolítja el a makacs vízkőfoltokat és szennyeződéseket; csíkmentes, csillogó felületet biztosítva. Kellemes, friss málna illatot hagy maga után.

Alkalmazás: 

• Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum / "ON" felfelé áll.

• Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza.

• Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

1 535 Ft

Frosch Vízkőoldó Tisztítószer Ecetes 1000 ml

Hatékony vízkőoldó, mely alaposan tisztít és tartós csillogást biztosít a konyhában, fürdőszobában és bárhol otthonában. Az ecet természetes erejével távolítja el a vízkövet, vízlerakódásokat, szappanmaradékokat. Eltünteti a szennyeződéseket, zsíros lerakódásokat, valamint a kellemetlen szagokat.

Alkalmazás: 

  • 5 liter vízhez: enyhe szennyeződés esetén: 30 ml (2 evőkanál), normál szennyeződés esetén: 60 ml (4 evőkanál).
  • Makacs szennyeződések esetén vigye fel hígítás nélkül, hagyja hatni, majd öblítse le alaposan.
  • Tipp: Az adagolási útmutató betartásával energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.
1 495 Ft

Alkalmas a mosógép, a mosogatógép, a kávéfőző, a kukta, és egyéb gépek, eszközök rendszeres vízkőtelenítésére.

Kivallóan használható a WC, mosdó, és az egyéb szerelvények erősebb vízkőlerakódásainak eltávolítására. Az összetevők eredete és tulajdonságai: 

A cukoriparban keletkezett melléktermékek pl. melasz a termékben található citromsav előállításához szükséges nyersanyag. A citromsav a savas tulajdonságának köszönhetően a kicsapódott vízkövet újra feloldja

Különleges tulajdonságok:
Az élelmiszerminőségű citromsav kifejezetten ajánlott a vízkő eltávolítására, előnye más savakkal szemben (pl. ecetsav), hogy illata szelídebb, valamint kímélőbben hat fém és műanyag felületeken.

Biológiai lebonthatóság:
A citromsav megtalálható a növényi, állati és emberi szervezetben is, így természetesen ez az anyag is könnyen és gyorsan lebomlik mikroorganizmusok jelenlétében szén-dioxidra és vízre.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.


Összetevők:
List of ingredients as per EC 648/2004 Product declaration %
Aqua, citric acid, alcohol Citric acid Citromsav 15-30
Vegetable alcohol (ethanol) Növényi alkohol (etanol) 5-15
Water, swirled Örvénylő víz up to 100

Minősítések:
? Vegan
? Stop climate change
? CSE label
? Eco Garantie

2 200 Ft
Nézet:
Sorrend: