Látásjavítás

Nézet:
Sorrend:

JutaVit Eye-Lutein Plus Duo. Étrend-kiegészítő készítmény.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A B2-vitamin, cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, cink valamint a szelén antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A JutaVit Plusz termékben lévő szelén és cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metinonból és cink-glükonátból származik.

5 285 Ft

A-, E,- és C-vitamint, B2-vitamint (riboflavin), cinket, szelént, rezet tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény új korszerű mikrokapszulázott lutein formulával.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. A C- és E-vitamin, a B2-vitamin (riboflavin), a réz, a cink, valamint a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A JutaVit Szem-Lutein forte alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

 

3 900 Ft
Nézet:
Sorrend: