Q1 koenzim

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Celsus q1+q10 vital kapszula q1+60g 60 db

A Q10 koenzim erős antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen,  hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, a magas vérnyomás csökkentéséhez, a szívbetegség és az érelmeszesedés megelőzéséhez.

Előnyei:

  • a készítmény tartalmazza a Q1 ajánlott napi dózisát (5 mg), illetve a Q10 ajánlott napi dózisát is (30-60 mg)
  • az emelt dózis (60 mg) kifejezetten ajánlott sportolók számára
  • a termék tisztán növényi eredetű kapszulából készült

Ajánljuk:

stresszes életmód, fáradtság esetén, szellemi és fizikai megterhelés esetén, fiatal sportolóknak, vizsgára készülőknek, 30 év felettieknek, mitokondriális megbetegedésben szenvedőknek.

21 650 Ft

Lazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás

A termék jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.

Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is.

Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi lazacolaj-keveréknek.

 

11 930 Ft
Nézet:
Sorrend: