Multivitamin

Nézet:
Sorrend:

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

 

2 795 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 535 Ft

A JutaVit Multivitamin gumivitamin 60 db-os gyümölcs ízű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin terméke.

Mesterséges színezék és aroma mentes! Narancs, cseresznye, citrom ízű. Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cukrokkal.

Az A-vitamin és a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A cink hozzájárul a normál szellemi működés és csontozat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. Az A-, B6-, C-, D-vitamin, cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B6-, B12-, C-vitamin, folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B6-, B12-, C-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A C-, E-vitamin, cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin, folsav hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A jód hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez A jód hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

Adagolás:
Gyermekeknek 3 éves kortól: naponta 2db Felnőtteknek: naponta 4 db gumivitamint elszopogatni/elrágni.

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 305 Ft

Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, cukrokkal.

Olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely A, B1, B2,B3, B12, C, D3, E vitaminok mellett folsavat, cinket, jódot, krómot, szelént tartalmaz. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez. A jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez.

Az A, B12, C, D3, vitaminok, a cink, a folsav, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

2 305 Ft

JutaVit Multivitamin immuner Senior 50 év felett. Nyújtott kioldódású! Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, likopint, luteint és Ginkgo Biloba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.

100 db-os kiszerelésben.

A JutaVit Multivitamin immuner Senior 50 év felett, olyan komplex termék, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet, likopint, luteint és Ginkgo Biloba kivonatot tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint fokozza a vas felszívódását. Az A, B6, B12, C, D3-vitamin, cink, folsav, réz, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, valamint a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A B-vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez.

EAN kód: 100 db-os: 5999887073908

Adagolás: Napi 1 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Nettó tömeg: 143 g

OGYÉI notifikációs szám: 19017/2017

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

  • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A Ginkgo Biloba tartalom miatt fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt.Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

Kérjük  a termék külső papírdobozát őrizze meg, mert egyes fontos információk csak azon találhatók.

3 880 Ft

A JutaVit multivitamin felnőtteknek, olyan komplex termék, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet valamint  Koenzim Q10-t, csipkebogyó kivonatot, kolint és inozitolt tartalmaz.

Adagolás: napi 1 filmtabletta

100 tabletta/csomagolás

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek, olyan komplex termék, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet, Koenzim Q10-et, kolint, inozitolt és csipkebogyó kivonatot tartalmaz. A réz, cink, B6, B12, C, D3-vitamin, szelén, vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A mangán, cink, B2, E és C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A folsav, vas, B3, B6, B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A biotin, cink hozzájárul a haj, bőr normál állapotának fenntartásához. A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.

OGYÉI: 1185/2015

3 880 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

A JutaVit multivitamin felnőtteknek, olyan komplex termék, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet valamint Lactobacillus Rhamnosust, Koenzim Q10-t, csipkebogyó kivonatot, kolint és inozitolt tartalmaz.

A nyújtott felszívódású  filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

 

 

2 305 Ft
Nézet:
Sorrend: