Ligetszépe

Nézet:
Sorrend:

Ligetszépe olaj tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
A Ligetszépe Észak-Amerikában őshonos virág, gyógyító erejét már az amerikai indiánok is használták gyógyászati célokra.

A ligetszépe olaj segíthet a neurodermitisz (atópiás ekcéma) tüneteit mérsékelni, úgymint hámlás, bőrpír, bőrszárazság, viszketés. Csökkentheti a gyulladt bőrfelület kiterjedését, hozzájárul a hám- és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Külsőleges bőrápolásra az Epovit Ligetszépe olaj használata kényelmes megoldás, belsőleg étrend-kiegészítésre az Epovit Ligetszépe kapszula ajánlott.

Segíthet a menstruációt megelőző (premenstruációs szindróma) kellemetlen fizikai és lelki panaszok és tünetek enyhítésében. Hangulati zavarok, ingerlékenység, teltségérzet, általános rossz közérzet esetén.

Szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére, csökkentheti a vér koleszterinszintjét, és kiválóan alkalmas az érelmeszesedés megelőzésére.

Reumás ízületi gyulladásban (reumatoid artritisz) csökkentheti a fájdalmakat, a duzzanatot és a reggeli merevséget.
A ligetszépe olaj hozzájárul a hám- és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. A készítmény hasznos anyagát, az emberi szervezet számára fontos gamma-linolénsavat a kapszula több, mint 9%-ban tartalmazza. Kúraszerű alkalmazása ajánlott.

5 565 Ft

Ligetszépe olaj és halolaj tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
Az Epovit Plusz kapszula Ligetszépe magjából hidegen sajtolt természetes olajat és mélytengeri halolajat tartalmaz. E két összetevő optimális arányban tartalmazza az Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat, melyek bizonyítottan szív- és érvédő hatásúak, a szívbarát étrend fontos részei.

Mikor ajánlott?

A Ligetszépe olaj segíthet a menstruációt megelőző (premenstruációs szindróma) kellemetlen fizikai és lelki panaszok és tünetek enyhítésében. Hangulati zavarok, ingerlékenység, teltségérzet, általános rossz közérzet esetén. Ezen túlmenően csökkenti a vér koleszterinszintjét, támogatja a hám- és kötőszövet egészségét. Szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére, a halolaj remekül kiegészíti a Ligetszépe hatását. A készítmény hatóanyagai csökkentik a vér koleszterinszintjét, és kiválóan alkalmasak az érelmeszesedés megelőzésére.

A fő hatóanyagok jótékony hatása:

A szervezet egyik energiaforrása a zsírok. Ezen belül vizsgálatokkal igazolt, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavak egészségre gyakorolt hatása rendkívül kedvező, ugyanakkor a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal.
A ligetszépe olaj fontos aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A ligetszépe olaj az egyik legértékesebb Omega 6 zsírforrás, rendkívül gazdag esszenciális telítetlen és többszörösen telített zsírsavakban. Telítetlen zsírsavakat a szervezet önmaga nem képes előállítani, azokat a táplálékkal kell magunkhoz venni. A ligetszépe magjából készült olaj olyan létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, mint a linolsav és gamma-linolénsav (GLA).
A gamma-linolénsav az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsav, amely részt vesz a szervezetben képzoődő gyulladáscsökkentő prosztaglandinok képzésében és a szervezet szinte valamennyi anyagcsere-folyamatában. Nőknek meghatározott mennyiségű gamma-linolénsavat be kell vinniük a menstruációs ciklus probléma mentes fenntartásáért.

6 735 Ft

A szervezet számára könnyen hasznosítható szerves vasat, cinket, rezet és B vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Válassza a könnyen felszívódó szerves vasat, a megfelelő vérképzésért!
A Bioextra Ferrovit kapszula vas-fumarátot, vagyis szerves vasat tartalmaz, melyet a szervezetünk szinte teljes egészében képes hasznosítani. A készítményt mindemellett azért is érdemes vaspótlásra választani, mert összetevőinek kombinációja több oldalról is támogatja a vérképzést, a cink, réz, folsav, B6- és B12-vitaminok teljes napi ajánlott mennyiségének fedezésével.

3 785 Ft

A ligetszépe olaj zsírsav összetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához, növeli a annak nedvességtartalmát. Hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működéséhez, a hormonális egyensúly fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 435 Ft
Nézet:
Sorrend: