Tea

Nézet:
Sorrend:

Az Aloe vera segít fenntartani a szervezet természetes védekező képességét, a mikroorganizmusokkal szembeni védelmét. Antioxidánsként védi a sejteket és a szöveteket a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Támogató hatással van az emésztőrendszer működésére.
A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához. Segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét.
A fahéj támogatja az egészséges vércukorszint, valamint az emésztőrendszer egészségének fenntartását.
A szegfűszeg támogatja az emésztőrendszer és a keringési rendszer működését.

1 320 Ft

Az immunrendszer támogatásához - gyógynövény teakeverék

  • Az édesgyökér, a gyömbér és a schizandra támogatják a légutak egészségét.
  • A csüdfűgyökér, az édesgyökér, a ginseng és a gyömbér hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
  • A gyömbér, az édesgyökér támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését.
  • A schizandra hozzájárul a máj tisztító funkciójának fenntartásához, védi a sejteket az oxidatív károsodástól.

Az immunrendszer védelme érdekében részesítse előnyben a meleg italok fogyasztását, télen és nyáron is!

1 645 Ft

Dr.Chen Instant Banlangen Tea

Instant gyógynövény keverék Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és torma felhasználásával. 

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segít fenntartani a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségét, valamint hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.

A torma hatóanyagai hozzájárulnak a légutak egészségének fenntartásához.

Forró vízben vagy teában feloldva azonnal fogyasztható.

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), inulin, torma gyökér

2 260 Ft

A friss gyömbérgyökeret közvetlenül tisztítás után préselve és fagyasztva szárítva dolgozzák fel, hogy megőrizze értékes hatóanyagait. A gyömbér támogatja a szervezet természetes védekezőrendszerét, a légzőrendszer egészségét, elősegíti a légutak normál működését. Hozzájárul az emésztőrendszer normál működéséhez.

2 260 Ft

A máriatövis kivonata segíti a megfelelő májfunkció fenntartását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.

A schizandra gyümölcs májvédő gyógynövényként használatos

Az édesgyökér kivonat támogatja és elősegíti az emésztést, segít fenntartani a gyomor és a vékonybél nyálkahártya normál funkcióját.

A gyömbér kivonat segít fenntartani az emésztőrendszer normál funkcióját.

A ginseng gyökér kivonat támogatja az immunrendszer egészséges működését, segít fáradtság és stressz esetén, lábadozási időszakban.

A jujuba gyümölcs a keleti kultúrában nagyra becsült része a mindennapi étkezésnek. 

2 690 Ft

A krizantém (Chrysanthemum morifolium) Kína, azon belül is Hang Zhou külterületének speciális terméke, termesztési története hosszú múltra tekint vissza, a virág hírneve a kínai Long Jing (sárkány kút) zöld teájához hasonló. Az ősi Kínában fogyasztása a kínai császárok kiváltsága volt. Teaként elkészítve a virágok különlegesen szép látványt nyújtanak.
Távol-Keleten olyan népszerű, mint nálunk a kamilla virág, felhasználási területük is hasonló. Külsőleg szemöblítőként is alkalmazzák

2 630 Ft

GINSENGGEL A SZELLEMI ÉS FIZIKAI AKTIVITÁSÉRT

A Ginseng az ?élet gyökere?, a Távol-Keleten már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésére. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Támogatja a szervezet természetes védkező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál cukor anyagcserére. 

1 600 Ft

A Kínában őshonos vörösgyökerű zsálya (Salvia miltiorrhiza) legértékesebb része a gyökere. Hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához, elősegíti a normál vérnyomás kialakulását. A kínai galagonya és a fahéj támogatja a szív és a keringés egészségét, a citromfű a keringési rendszer egészségét. A sáfrányvirág segíti a relaxált állapot fenntartását, az édesgyökér támogatja a mentális funkciókat, az emésztőrendszer komfortérzetét, a természetes védekező képességet.

A pozitív életszemlélet, a jókedv igen kedvező hatással vannak a szívre, ezért törekedjen arra, hogy kerülje a stresszt és a lehangoltságot.

1 600 Ft

bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A lándzsás útifű és a kerti kakukkfű kedvező hatással vannak a torokra. A csillagánizs nyugtatja a torkot, a felső légutakat. A borsmenta támogatja az immunrendszert, a gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

1 600 Ft

A tüdő, a légutak és az immunrendszer támogatásához

Azonnal oldódó gyógynövény-koncentrátum

  • A csűdfű támogatja az immunrendszer egészséges működését, a mentális és a fizikai jóllétet.
  • Az édesgyökér hozzájárul az immunrendszer és a légzőrendszer egészséges működéséhez.
3 160 Ft

Dr.Chen Reflux Teakeverék 20 filter

Az édesgyökér hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor és a vékonybél nyálkahártyájának normál működéséhez, ezáltal támogatva a sav- és refluxmentes egészségi állapotot. A gyömbér elősegíti az emésztést, hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez

1 385 Ft
Nézet:
Sorrend: