Tusfürdő

Nézet:
Sorrend:

Cosnature MEN 3 az 1-ben élénkítő tusfürdő és sampon 200 ml

A komlóval készült cosnatureŽ MEN 3 az 1-ben tusfürdő-sampon frissíti és táplálja a hajat és a bőrt.

1. Tusfürdő: A bio komlóval készült erőteljes formula élénkítő zuhanyélményt nyújt és sima érzetűvé teszi a bőrt.

2. Tisztító gél: A gyengéd tisztító összetevők hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt.

3. Sampon: A ? többek között Holt-tengeri sóból és bambuszkivonatból készült ? hatóanyagok kombinációja táplálja a hajat és visszaadja természetes fényét. A kímélő formula még érzékeny, irritált bőrön is használható.

Használat: Zuhanyozás közben vigye fel testére, hajára és arcára, majd öblítse le.

1 495 Ft

A cosnature tusfürdők gondosan válogatott, természetes ápolást nyújtó összetevőikkel és hatóanyagaikkal gyengéd és frissítő zuhanyozást ígérnek.

A gránátalmás tusfürdő segíti a bőr természetes működését és véd a kiszáradás ellen. A kímélő felületaktív anyagok gyengéden, mégis alaposan tisztítanak ? anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt.

Ez a harmonikus wellness tusfürdő minősített biogazdaságokból származó, gazdag gránátalmamag-olajat tartalmaz és a bőrt friss érzetűvé, kellemesen lággyá teszi.

Elegáns, finoman gyümölcsös illata kényezteti az érzékeket.

Hatás: gyengéden tisztít | Kiszerelés: 250 ml

Fő hatóanyag

A gránátalmamag-olaj bio termesztésű gránátalmából származik, és magas punicin sav tartalmának köszönhetően tökéletes összetevője az öregedésgátló termékeknek. Kiemelkedő antioxidáns hatásával különlegesen hatékony védelmet nyújt a szabadgyökökkel és az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

1 295 Ft
Nézet:
Sorrend: