Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

Feszesítő éjszakai arckrém gránátalmával - érett bőrre

A cosnature gránátalmás éjszakai krém minősített bio termesztőktől származó, értékes gránátalmamag-olajjal fokozza a bőr ellenállását a szabadgyökökkel szemben és segíti a természetes regenerációt.

A babassuolajat, avokádóolajat és jojobaolajat is tartalmazó gazdag formula rugalmasságot és bársonyos tapintást biztosít. A sheavajnak köszönhetően elősegíti, hogy az igénybe vett bőr aktívan regenerálódhasson az éjszaka során. Megelőzi a kiszáradást és a töredezést, csökkenti a kipirosodást. Intenzíven táplál, könnyű felvinni és gyorsan beszívódik. Elegáns, finoman gyümölcsös illata felélénkíti az érzékeket.

Fő hatóanyag

A gránátalmamag-olaj bio termesztésű gránátalmából származik, és magas punicin sav tartalmának köszönhetően tökéletes összetevője az öregedésgátló termékeknek. Kiemelkedő antioxidáns hatásával különlegesen hatékony védelmet nyújt a szabadgyökökkel és az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

 

2 495 Ft

Cosnature 3 az 1-ben arclemosó hab citrommal és citromfűvel 150ml

Normál és vegyes bőrre.

Mindennapos arctisztításhoz 3 funkció 1 lépésben:

1, A bőrbarát formula bio citrom-héj és citromlevél kivonatával gyengéden és alaposan megszabadítja a bőrt a szeny-nyeződésektől, elhalt hámsejtektől és a fe-lesleges faggyútól.

2, Eltávolítja a sminket az arcról

3, A könnyű habzó textúra revitali-zálja a bőrt.

Natrue minősísett, vegán natúrkozmetikum.

Használat előtt felrázandó. Reggel és este a szem környékét kihagyva vigye fel a nedves bőrre és masszírozza be, majd meleg vízzel öblítse le.

1 995 Ft

Feszesítő szemránckrém gránátalmával - érett bőrre

A cosnature gránátalmás szemránckrém intenzív hatású bőrfeszesítő kozmetikum, melyet kifejezetten a szem körüli érzékeny terület igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.

Babassuolajjal és minősített bio termesztőktől származó, értékes gránátalmamag-olajjal segíti a bőr saját védelmi funkcióit. Az illatmentes formula Q10-et is tartalmaz, mely tovább erősíti a természetes védelmet, megelőzi a nedvességvesztést és óv a külső tényezőktől, melyek idő előtti öregedést okoznának.

A mandulaolaj és a jojobaolaj selymesen simává teszi a bőrt, a szem környéke megújul és feszesebbé válik. Szemészeti vizsgálatok igazolják, hogy a terméket kontaktlencsét viselők is biztonságosan használhatják.


Fő hatóanyag

A gránátalmamag-olaj bio termesztésű gránátalmából származik, és magas punicin sav tartalmának köszönhetően tökéletes összetevője az öregedésgátló termékeknek. Kiemelkedő antioxidáns hatásával különlegesen hatékony védelmet nyújt a szabadgyökökkel és az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

2 395 Ft

Cosnature Multi-power Arcmaszk homoktövissel 2x8ml

Teljeskörű ápolást nyújtó feszesítő arcmaszk.

Az A provitaminban, E vitamin-ban, zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag homoktövis segítségével támogatja a bőr saját regenerációs folyamatát.

Védi a bőrt és aktívan harcol az öregedés jelei ellen. Négyszeres aktív összetevőkomplexum, Q10 koenzim, hialuronsav, bodza- és ribizlikivonat visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát és segít megőrizni vitalitását.

A babassu olaj, avokádóolaj és a szőlőmagolaj puha tapintásúvá és simává teszi az egyenetlen bőrfelszínt. Intenzíven hidratál és ellazít.

595 Ft

Cosnature Vitalizáló Arcmaszk pink pomeloval 2x8 ml

minden bőrtípusra

A cosnature? Vitalizáló arcmarsz gyönyörű és sugárzó megjelenést kölcsönöz bőrének.

A nagy koncentrációjú összetevők koktélja egyben intenzíven ápol és gyengéd peeling hatást fejt ki a pink pomelo-kivonat hámlasztó tulajdonságainak köszönhetően. A jojoba olaj, babassu olaj és szőlőmagolaj hármasa kényezteti bőrét. A shea vaj és mangómagvaj ápolja és selymesen puhává varázsolja. Az aloe vera és E vitamin támogatja a bőr természetes funkcióit.

A pink pomelo-kivonat bőrhámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, felfrissít és vitalizál. 

Használat: Egyenletesen vigye fel az arc, nyak és dekoltázs területére. Hagyja fenn 10-15 percig, törölje le a maradékot egy puha zsebkendővel. Két alkalomra elegendő. Ajkakon és szem körül is használható.

595 Ft
Nézet:
Sorrend: