Jázmin

Nézet:
Sorrend:

A fehér vagy orvosi jázmin (Jasminum officinale syn.: Jasminum grandiflorum) frissen szedett virágaiból enfleurage-eljárással kinyert olaj hangulatjavító, frissítő és antimikrobiális hatású.

  • Fontosabb alkalmazási területei: fáradtság, kimerültség és depresszió. 
  • Fontosabb felhasználási formái: masszázs- és fürdőolajok, légtérfrissítők, aromalámpás párologtatás.
2 245 Ft

Ingeborg Stadelmann jázmin 1% jojobaviaszban, 10 ml

A jázminolaj virágos, nehéz és édes illata, melyet a jázminbokor kis, intenzíven illatozó virágaiból nyernek, mámorítóan és igézően hat fér­fira és nőre egyaránt.

Erotikus-édes illatának erősen lazító, erotizáló és fájda­lomcsillapító hatása van. Ezt az olajat alkalmazzák görcsös fájdalmak esetén az urogenitális területen. E hatásterület nemtől független, az olajat férfi és nő egyaránt használhatja húgyúti problémák kezelésére, vala­mint frigiditás és impotencia esetén, amennyiben az illetőnek tetszik ez az édes illat.

A fürdőkádban a szülő nők néhány csepp Jázminolajtól jojo­ba­viaszban (10%-os) jól el tudnak la­zulni, és szü­lé­si fájdalmuk elvi­selhető lesz. A szülőszoba jáz­min­illattól női­es-virágos hangulata a technikát háttérbe szorítja, és a szülő nő iránti fi­gyel­met újra előtérbe helyezi. Segítségével minden nő át­ad­hatja magát a szülés, a szoptatás vagy a szexualitás élve­zetének.

A jázminolaj erősen stimulálóan hat a hipofízisre, mely többek között a nemi hormonjainkat irányítja. Ezért depresszió, szorongás és álmat­lan­ság ke­zelésére egyaránt alkalmazható, sőt minden női, hor­mo­nális ere­de­­tű átmeneti helyzetben, tehát nemcsak a szülésnél, hanem pre­menst­ru­ációs szindrómánál és a változókor előtti években is.

3 910 Ft
Nézet:
Sorrend: