Almapektin

Nézet:
Sorrend:

Vegetáriánus kapszula, kizárólag növényi alapanyagokból készült!

A rostszegény táplálkozás számos betegség kialakulásának a rizikótényezője. A kutatások alapján az almák pektintartalma a legnagyobb a gyümölcsök között. Az almapektin és általában a pektinek vízoldékony rostok, vízzel keverve gélesítő hatással rendelkeznek. Mivel étkezési rost, az almapektin jó hatással van az emésztésre, elősegítheti a fogyókúrát. Az élelmi-rostok következtében a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalom mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál vércukorszint fenntartásában.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

5 245 Ft

ESI® No Acid Nagy, 60 szemes kiszerelés - Természetes savlekötő, lúgosító. Gyomorégés, puffadás

Édegyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmú étrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel.

No Acid Laboratóriumi tesztek
Egy savellenes terméknek olyan kapacitással kell rendelkeznie, hogy a gyomor pH-ját 1,5-2-ről, 3,5 és 4 közé emelje kevesebb, mint 10 perc alatt.


Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy 2 darab DigestivAid® No Acid tabletta elegendő a gyomorégés azonnali csökkentésére, az 1,5-2-es pH-ról 4-4,5-re emelve.


Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt.

4 840 Ft

ESI® No Acid-Stop a savaknak!- Lúgosító-savlekötő szopogatós tabletta, gyomorégésre, puffadásra

Édesgyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmúétrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel

Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

2 545 Ft

A pektin a vízben oldható rostanyagok közé tartozik, szénhidrátokkal rokon vegyület (heteropoliszacharid), amely többféle növény sejtfalából is előállítható. A rostok növényi alkotórészek, melyek nem képesek felszívódni a szervezetben, de szabályozzák az emésztést és a felszívódást, ennek köszönhetően támogatják az egészségünk megőrzését.

A tiszta pektin íztelen, szagtalan, vízzel keverve kocsonyaszerű, sűrű anyagot képez. Az élelmiszeriparban széles körben használják fel, mint pl.: gyümölcszselék és lekvárok készítésénél.

Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.

Nyomokban rozskorpát, zabfüvet, zeller gyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat.

 

4 200 Ft
Nézet:
Sorrend: