Testápolás

Nézet:
Sorrend:

Az aloe vera és a gránátalma hidratáló ápolást biztosítanak a normál és száraz bőr számára.

Ez a tej értékes nedvességet ad vissza a bőrnek. Felfrissíti, gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet.


  • Az összes összetevő 100 %-a természetes eredetű
  • Az összes összetevő 18,37 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A növényi összetevők 98,7 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
8 865 Ft

Eubiona Mézes Gyógynövényes Testápoló tej 500 ml

Kifejezetten a száraz és nagyon száraz bőr számára ajánlott testápoló tej. A bőrtápláló méz és a sejtregeneráló és hidratáló hatású ginkgo-kivonat vitalitást és rugalmasságot biztosít a bőrnek. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után.

Eubiona testápoló tejek: Természetes bőrápolás natúrkozmetikumokkal. Kíválóan hidratáló, tápláló gyógynövényekben gazdag testápoló tejek. Az eubiona kozmetikumok rendkívüli minőségének biztosításához kizárólag kiemelkedő minőségű természetes anyagokat használunk fel: értékes növényi olajokat, gyógynövénykivonatokat és nemes virágkivonatokat. Készítményeink nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagot és tartósítószert. 

Alkalmazás: Minden tusolás vagy fürdés után a még nedves bőrre vigyük fel és gyengéd mozdulatokkal oszlassuk el. Napi használatra javasolt. 

8 965 Ft

Eubiona Sensitive Testápoló tej zabbal 200 ml

A bio zabkivonat nyugtatja az irritációra hajlamos, érzékeny bőrt. Csökkenti a bőrpírt, enyhíti a viszkető érzést és fenntartja a bőr nedvesség-egyensúlyát. Ezért a Sensitive testápoló tej különösen ajánlott nagyon száraz, irritált vagy allergiás bőrre.

Eubiona testápoló tejek: Természetes bőrápolás natúrkozmetikumokkal. Kíválóan hidratáló, tápláló gyógynövényekben gazdag testápoló tejek. Az eubiona kozmetikumok rendkívüli minőségének biztosításához kizárólag kiemelkedő minőségű természetes anyagokat használunk fel: értékes növényi olajokat, gyógynövénykivonatokat és nemes virágkivonatokat. Készítményeink nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagot és tartósítószert. 

6 445 Ft
Nézet:
Sorrend: