Regeneráló készítmények

Nézet:
Sorrend:

A Intenzív kúra alkalmazása segíti a bőr regenerációs erejének megőrzését és támogatását. A bőrkép láthatóan finomodik és kisimul. Ezzel egy időben a bőr rugalmassága, formaereje is támogatást kap, sugárzó, lágy és ápolt lesz. 

Bőrállapot: A szabályozó hatású Dr.Hauschka Intenzív kúra 04 speciálisan az igényes, érett bőr szükségleteihez igazodik. Kiegészítő normalizáló impulzust nyújt számára. 

Fontos alkotóelemek: A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: vitalizáló drágaköveket (kék turmalin, borostyán, regeneráló arany), a nedvesség megőrzését segítő gyógynövényeket (fehérliliom és mályva), természetes termálsóvizet Bad Bentheimből és szantálfa vizet.

Sajátosság: A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő


24 600 Ft

A harmonizáló Dr.Hauschka Intenzív kúra 05 speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén. 

Fontos alkotóelemek: A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: a vörösen ragyogó rubin, ezüst tartalmú argentit, kiegyenlítő hatású barátcserje és indiánasszony gyökér, természetes termálsóvíz Bad Bentheimből, harmonizáló rózsavíz. 

Hatása: Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Alkalmazás után a bőr vitálisabbnak hat, lágy és nagyon ápolt megjelenésű lesz. 



 

24 600 Ft

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és dekoltázson, és feszesíti a bőrt. Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat. A készítmény biztosítja a bőr feszességének érzését, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.


Tipp: A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal alkalmazza, a dekoltázson középtől kifelé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

21 850 Ft

Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

A Regeneráló szérum - nedvességszabályozó birsmag kivonatból, izoflavonoidban gazdag vörös heréből, vitalizáló elevenszülőből és lóherevirágmézből készült kompozíciójával - enyhíti a szárazságráncokat és vonalakat, erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és érezhetően feszesíti a bőrt. A kivörösödött, érzékeny bőrt megnyugtatja, megeleveníti.
Használata finom illatélményben részesíti az érzékeket. 

Bőrállapot: Feszesítő, vitalizáló, nedvességmegőrző ápolás az igényes, érett bőrnek. 

Sajátosság: Az arcbőr éjszakai intenzív, zsírmentes ápolására is alkalmas készítmény!

25 050 Ft

Bőrállapot: Kisimító, felépítő testápolás az igényes, érett bőr számára

Hatása: Korunk előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvesség megtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Dr.Hauschka Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét.

A gondosan válogatott gyógynövények védik és vitalizálják a bőrt. A szilíciumban gazdag mezei zsurló támogatja a bőr formaerejét, a mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét, a virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Dr.Hauschka Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.


15 500 Ft
Nézet:
Sorrend: