Tönkölydara

Nézet:
Sorrend:

Teljesőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére.

Alkalmazása megegyezik a hagyományos búzadara felhasználásával. Ideális rost tartalmú, más hasonló termékeknél könnyebben felhasználható.

460 Ft

Speciális eljárással őrölt teljes értékű búzadara tönkölybúzából, amely tartalmazza a gabonaszem héj részét, és a fehérjékben gazdag belső részeit is. Minősége a saját termelésű kifogástalan alapanyagnak köszönhető. A készítés során elsődleges szempontunk az értékes gabona tápanyagainak feltárása anélkül, hogy azok megsérülnének. Tönkölygrízünk éppen ezért bébiételként is népszerű, gyermekeink első kedvence.

Tejbegrízhez, gombócokhoz, süteményekhez egyaránt tökéletes, és igen finom. Kiváló választás az egész családnak!


Fizikai és kémiai tulajdonságok :

Hamu, % (m/m) legalább: 1,4
Nedvesség tartalom, legfeljebb,% (m/m): 15,0
Szemcseméret: 1100 ľm-en áteső rész 100%,
400 ľm-en áteső rész, legfeljebb 70%

645 Ft
Nézet:
Sorrend: