Müzli

Nézet:
Sorrend:

Rapunzel Kender müzli Bio 500 g

A tökéletes napkezdéshez: a legjobb teljes kiőrlésű gabonapehely, finom kendermag, gyümölcsös körte és könnyű, légies quinoa!

A kendermag bőséges mennyiséget kínál Omega-3, vas, magnézium és cink.

Élvezze tejjel, joghurttal vagy növényi italokkal – egyszerűen finom!

3 665 Ft

Kicsiknek és nagyoknak ajánljuk ezt a gyümölcsös finomságot reggelire. A gyümölcsös müzli többmagvú öröm! A müzli 40%-a napon érlelt édesített gyümölcsökből áll, hozzáadott cukor nélkül. A nagyon magas gyümölcstartalmát adja az édes sárgabarack, füge és datolya mely a Törökországi Rapunzel projekt keretében termesztenek. A teljes kiőrlésű natív gabonatermesztésből származó pelyhek adják a hosszú távú energiát Önnek és a csodálatos gyümölcsös ízt.

Ellenőrzött ökológiai gadálkodásból származó termék.

Felhasználás tejjel, natúr vagy gyümölcsjoghurttal, rizstejjel gyorsan, egyszerűen elkészíthető.

2 740 Ft

Meleg reggeli varázslat főzés nélkül!- pillanatok alatt kész. 
Különösen ízletes, könnyen emészthető, energiát ad és növeli a koncentrációképességet. Hosszú ideig teltségérzetet biztosít. Az édes datolya és az aromás kakaó a csokoládés íz kedvelőinek. Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni.

  • Cukor hozzáadása nélkül.
  • Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Elkészítése: Kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni.

3 160 Ft

Rapunzel Müzlialap Bio 750g

A teljes kiőrlésű gabona és az olajos magvak biztosította növényi zsírok kiváló alapot adnak reggelire és saját ízlés szerint dúsíthatóak.

Nyomokban egyéb diófélét és földimogyorót mag- és héjdarabot tartalmazhat.

Cukor hozzáadása nélkül.

1 860 Ft
Nézet:
Sorrend: