Macskagyökér

Nézet:
Sorrend:
Teáját hagyományosan mint nyugtatót, idegrendszeri eredetű emésztési panaszok ellenszerét, valamint görcsoldót alkalmazzák. Altató hatását humán vizsgálatok bizonyítják. Szintetikus altatókkal szembeni előnye, hogy a betegeknél nem alakul ki függőség.
580 Ft

Termék leirás: Feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és elalvási nehézségek/zavarok csökkentésére. Mérsékli az ideges eredetű gyomor-és szívpanaszokat is.

Nettó tömeg: 100 g

Kiszerelés: 100 g/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-080/1988

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

2 050 Ft

Különböző okok miatt fellépő nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, szorongás és depresszió csökkentésére, illetve megszüntetésére, önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Kúraszerű alkalmazása során javul a rossz közérzet és a kedélyállapot.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A közönséges orbáncfű virágos hajtásának hatóanyagai közül a hipericin depressziós zavarok és nyugtalanság okozta alvási problémák kezelésére alkalmas. Az orvosi citromfű leveles szár polifenol komponensei és illóolaja nyugtató hatással rendelkeznek. A macskagyökeret alvászavarokban, nyugtalan, feszült, szorongó állapot megszüntetésére alkalmazzák. A hatásáért felelős alkotói: illóolaj, valerénsav, valepotriátok. A valódi levendula virág nyugtató hatását a linalilacetátot és linaloolt tartalmazó illóolaj biztosítja. A komlótoboz nyugtató és enyhe altató hatással rendelkezik, a hatásáért felelős alkotók a humulon- és lupulonszármazékok.

1 685 Ft
Nézet:
Sorrend: