Hajformázás

Nézet:
Sorrend:

Erősíti a hajszálakat és fantasztikusan dússá, élettelivé teszi a frizurát. Emellett megvédi a hajat a frizura kialakítása során jelentkező hőhatásoktól is.

A vitaminok és az aminosavak táplálják és helyreállítják a hajszálakat, az altaji homoktövis és az amaránt pedig serkenti a keratintermelést, amitől a haj fényes és erős lesz. A fehér lenmagolaj és a selyem aminosavak segítenek a hajszálak belsejében tartani a nedvességet. A frizura dús hatásúvá válik, a haj pedig gyönyörű és egészséges lesz.

Az altaji homoktövis híres szibériai bogyótermő cserje, melyet Szibéria őslakosai már évszázadok óta használnak a haj erősítésére, a bőr megújítására, sőt még sebgyógyításra is. Mindez nem meglepő, ha tudjuk, hogy ez az apró bogyó a béta-karotin leggazdagabb természetes forrása, és tele van ritka omega 3-6-7-9 zsírsavakkal is. Ezenkívül ez a különleges bogyó még 22 egyéb zsírsavat és 36-féle flavonoidot is tartalmaz.

Ma a Natura Siberica az egyetlen cég a világon, mely altaji homoktövisolajat használ alapként termékei készítéséhez, hogy megőrizze a haj és a bőr természetes szépségét.

Génmódosított növények felhasználása nélkül készült.

A termék nem tartalmazza a következőket: parabének (metil, propil stb.), nátrium-laurét-szulfát (SLS), nátrium-lauril-éter-szulfát (SLES), polietilén-glikol (PEG), glikolok, ásványi olajok.

2 825 Ft
Nézet:
Sorrend: