Tökmagliszt

Nézet:
Sorrend:

Az egészséges táplálkozás része, glutén és koleszterinmentes termék, fehérjében gazdag, paleolit diétában alkalmazható, finom ízt és tetszőleges színt kölcsönöz az ételnek Allergén információ: nem tartalmaz allergén anyagot.

480 Ft

Dr. Natur étkek, Tökmagliszt. Héj nélküli olajtökből, hideg sajtolással, adalék- és vegyszermentesen

Ez a 100%-os tökmagliszt hideg sajtolással, héj nélküli olajtök magjaiból készül, adalékanyag- és vegyszermentesen. Tápanyagai vegetáriánusok, diétázók és Paleo étrendet követők kedvencévé teszi. Finom illattal, és ízzel rendelkezik és nagyon sokoldalú felhasználási lehetőségekkel bír.
Helyettesítsd vele a fehérlisztet, de fogyaszthatod joghurttal, vagy keverheted müzlibe, közvetlenül.

TÖKéletes panírozáshoz, fasírtokhoz, levesekbe, főzelékekbe. Készíts kenyeret, cipót, tortillát, zöldséges lepényt, süteményeket, és pogácsát belőle.

Tipp: Ha a sütésnél több tojást használsz, akkor nem lesz morzsalékony a tészta!

 

1 015 Ft

Mind íze, mind zöldes színe igen jellegzetes az egyik legértékesebb haszonnövény magjából nyert lisztnek.

Rengeteg ételhez, recepthez felhasználható részben vagy egészben. A vegetáriánusoknak, vegánoknak, diétázóknak is ajánlott fogyasztani, mert kiváló alternatíva fehérliszt helyett.

A Nature Cookta Tökmagliszt készítése során először megtisztítják a tökmagot a héjától, majd vegyszerek nélkül, hidegen kisajtolják belőle az olaját. A fennmaradó pelletet finomra őrlik.

A tökmagliszt sokrétűen felhasználható. Kenyerek és péksütemények sütésére egyaránt alkalmas, de készíthetünk belőle pogácsát, pestot, lepényt is. Ha péksüteményekhez kizárólag tökmaglisztet használunk a receptben szereplő tojásmennyiséghez adjunk még egy tojást, különben sikér (glutén) hiányában erősen morzsálódó finomságot kapunk.

A pisztácia is kiváltható tökmagliszttel, mandulaaroma hozzáadásával. Mivel sok folyadék és zsiradék felvételére képes, kiváló sűrítésre is.

Nagyszerű alternatíva búzaliszt helyett, diétázók körében is kedvelt alapanyag.



1 020 Ft
Nézet:
Sorrend: