Karácsony idejére

Nézet:
Sorrend:

Boldog várakozás és ünnepi hangulat a Hópihe karácsonyi illóolaj keverékekkel!

E különleges, a téli természet által inspirált, hűsítően friss illatkeverék azonnal a boldog várakozással teli napok hangulatát varázsolja a lakás bármely pontjára. Az adventi asztaldísz ragyogása, a karácsonyi receptek böngészése és az ünnepi dekorációk kiválogatása, a karácsonyfa díszítése ? megannyi boldogi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

Az illóolaj keverékben található esszenciális növényi olajok (erdeifenyő-, bergamott- borsosmenta-, grapefruit- és zöldcitromolaj) illatharmóniája ünnepi díszbe öltözteti lelkünket.

Az ünnepi Hókifli illóolaj keverék erdeifenyő-, borsmenta-, bergamott-, zöldcitrom- és graperfruitolaj felhasználásával készül.

Erdeifenyő illóolaj 

A fenyőerdők fantasztikus illatát rejtő erdeifenyő illóolaj békét és nyugalmat áraszt, lazító, nyugtató hatású ? nem mellesleg belélegezve a légutak egészségéért is sokat tesz antimikrobiális hatásának köszönhetően.

Borsosmenta illóolaj

A borsosmenta friss illata kiválóan oldja az ünnepi előkészületek izgalmát és a kapkodással járó feszültséget.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában hangulatjavításra, valamint feszültségoldásra.

Grapefruit illóolaj

E gyümölcsösen friss és energikus illat a legfinomabb téli süteményekkel teli ünnepi asztal látványát varázsolja elénk!

Zöldcitrom illóolaj

A zöldcitrom (limett) illóolaja frissítő és energizáló hatású, citrusos illata azonnal üdévé varázsolja a szoba levegőjét.

 

2 245 Ft

Lazulj el, és álmodj szépeket a Jó éjszakát! illóolaj keverék segítségével!

Ezt a finoman illatozó, citrusos-mentolos illóolaj keveréket a pihentető alvás és a feszültségoldás jegyében állítottuk össze.

A benne található természetes növényi olajok (bergamott, fodormenta és indiai citromfű illóolaj) finom harmóniája segíti az ellazulást, oldja a stresszt és pihenteti az elmét.

A Jó éjszakát! illóolaj keveréket különösen tartós stressz, lehangoltság, álmatlanság és alvásproblémák esetén javasoljuk.

A Jó éjszakát! illóolaj keverék használata aromaterápiás célokra


Milyen illóolajok felhasználásával készül a Jó éjszakát! illóolaj keverék?

Fodormenta illóolaj

A fodormenta a hazai kertekben is könnyen termeszthető, igen kedvelt évelő gyógy- és fűszernövény. Aromaterápiás alkalmazása nemcsak a légutak egészségére és a bőrre van jótékony hatással: fontos feszültségoldó illóolaj, hiszen enyhítheti a stressz és depresszió tüneteit.

Indiai citromfű illóolaj

Az indiai citromfű (valódi citromos fűszercirok) az ázsiai konyhában közismert és közkedvelt fűszer-, tea- és gyógynövény. Ez a kellemesen citrusos növényi olaj tonizálja és ellenállóbbá teszi a stresszel szemben az idegrendszert ? bónuszként pedig a fejfájást is csillapíthatja.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában a fokozott izgatottság megszüntetésére, álmatlanság, szorongás esetén.

 

2 245 Ft

Aromax Hókifli Illóolaj Keverék 10 ml

A selymesen lágy, édes-citrusos illatharmónia a karácsony szívmelengető hangulatát és a legfinomabb ünnepi sütemények illatát idézi meg otthonodban.

Az adventi asztaldísz csillogása, a karácsonyi receptek böngészése és az ünnepi dekorációk kiválogatása, a fenyődíszítés ? megannyi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

2 150 Ft

A csomagban három olyan olaj található, amely számtalan helyzetben jelenthet azonnal segítséget. Ezenkívül kedvenc ételeinknek, italainknak is különleges aromát adnak.

  • Baldini bioaroma citrom: citromolaj (Citrus limon, héj,hidegen sajtolás)
  • Baldini bioaroma borsmenta: borsmentaolaj (Mentha piperita, növény, vízgőz-desztilláció)
  • Baldini bioaroma levendula: levendulaolaj (Lavandula angustifolia, növény, vízgőz-desztilláció)
9 250 Ft

Fahéj, narancs és mandarin Bioaromák egy csomagban. A téli bio ízek egyik konyhából sem hiányozhatnak, különösen a hideg évszakban. Már néhány csepp az ételben vagy italban megadja a karácsony varázslatos ízeit a nyelvünkön!

A szett tartalma 3 db 5 ml-es Bioaroma:

  • Baldini bioaroma Fahéj
  • Baldini bioaroma Narancs
  • Baldini bioaroma Mandarin
9 870 Ft
Nézet:
Sorrend: