Szűztea termékek

Nézet:
Sorrend:

Aktív, rendszeres testmozgással kombinált fogyókúrához


A SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszula, a zöldtea már jól ismert jótékony hatásai CLA-val és L-karnitinnel, valamint kalcium-piruváttal kombinálva. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max a hatóanyagok kombinációja révén komplex hatást fejt ki.
Az L-karnitin és CLA (konjugált linolsavak) fogyasztása ajánlható fogyókúrás étrend kiegészítéséhez, illetve rendszeresen sportolók számára.

 

 

 

3 095 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

 A Szűztea Forte gyógynövénykeverékben található polifenolok ezáltal erőteljes mértékben járulnak hozzá a fogyókúra hatékonyságához. 

A Szűztea termékek alkalmazásának javaslatai:

  • Kora reggel, az ébredést követően a hagyományos kínai orvoslás (TCM) szemlélete szerint fontos a tüdő és a belek tisztítása és működésének elősegítése. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este különösen fontos, hogy a máj megfelelően tudjon pihenni. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 855 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak


Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez ? amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért ?, és biztosítják a fogyókúra eredményességét és fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. 

 

 

 

3 630 Ft

Ez a vitaminokban, nyomelemekben és rostokban gazdag készítmény vegyszermentes, válogatott minőségű gyógynövényekből készül.
A tea mellett fogyasztva annak hatását növeli, magában hatásfoka a teáéval azonos.

Kínai vizsgálatok szerint fokozatosan és egyenletesen fogyaszt, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai. 
Segít az Ön természetes belső és külső szépségének érvényesülésében.
Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet.

Ajánlott adagolás: naponta 3x1 - 2 kapszula étkezés előtt. Hatása növelhető reggel vagy este 1 adag Jiangzhi Tongshu San (szűztea) elfogyasztásával.

4 035 Ft

Ízletes keksz zöldtea és zöldség rostokkal

Modern technológiával előállított, az egészséges étrendbe illeszthető népszerű finomság. A Szűztea kekszben található zöldtea és különféle zöldségek rostanyagot tartalmaznak, amelyet az emberi szervezet csak részben képes megemészteni. Az élelmi rostok hozzájárulhatnak a teltségérzet kialakulásához, valamint a normál bélműködéshez, annak megfelelő ritmusához.

 

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

1 290 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

Ajánlott adagolás: 

  • Kora reggel, az ébredést követően, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 705 Ft
Nézet:
Sorrend: