Ránctalanítás, szemkörnyék ápolás

Nézet:
Sorrend:

Intelligens bőrápoló termékcsalád, amely alkalmazkodik a bőr egyéni igényeihez és támogatja annak természetes védekezőrendszerét.
A hialuronsav és a fermentált növényi kivonatok hatékony kombinációja azonnal hidratálja a bőrt, helyreállítja egyensúlyát, erősítve természetes védőrétegét.

A csomag tartalma:

  • Lab Biome Hidratáló arcszérum Hialuronsavval 30ml
  • Lab Biome Hidrogél szemmaszk Hialuronsav + B5 provitamin 60db

A szérum azonnal hidratál, segít eltüntetni a stressz és a fáradtság nyomait, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, javítja annak tónusát és rugalmasságát.

A szemmaszk hidratálja és  helyre állítja a bőr tónusát, miközben eltünteti a fáradtság jeleit. 

8 150 Ft

A peptides krém elősegíti az aktív regenerációt, felfedi bőre természetes ragyogását.

Egyedülálló posztbiotikus aktív valamint északi áfonya és vadmálna fermentált kivonatai fokozzák a bőr regenerálódását, ragyogását, növelik stresszel, szmoggal szembeni ellenállóképességét.

Peptide SYN?-Coll segít kisimítani a ráncokat, hialuronsav hidratál, megakadályozza azok megjelenését.


4 695 Ft

Feszesíti a szem körüli finom bőrt, megakadályozza a kis ráncok kialakulását és ellensúlyoza a rugalmasság elvesztését.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától.

Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

Ecocert által minősített, vegán termék.

2 970 Ft

Age-Defying.

Mélyen hidratál, segít hatékonyan megemelni a bőrt és újradefiniálja a kontúrokat.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

Ecocert által minősített, vegán termék.

3 160 Ft

A kipirult, érzékeny bőr nyugalmáért felel a 3-as natúr krém.

Bármilyen irritáló esemény után segíti a bőrt a regenerálódásban. Akár szőrtelenítés, napozás után is kiváló ápoló a mindennapokban. Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat


A Nr. 3-as Ferrum phosphoricum a Schüssler ásványi sók közül az úgynevezett ?elsősegélyszer?.


Az érzékeny, irritált bőrt nyugtathatja, oxigenizáló hatása pedig serkentheti a bőr anyagcsere folyamatait. Jótékony hatással lehet a kipirosodott, pattanásos bőr kezelése esetén. Ez a natúr krém gyorsan felveszi a harcot a bőrünket érintő káros hatásokkal, legyen szó leégésről, csalánkiütésről, rovarcsípésről vagy akár szőrtelenítésről. Használatával visszaállíthatjuk megviselt bőrünk természetes állapotát!

4 655 Ft

A calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.


Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet!

Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban.

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

 

4 655 Ft
Nézet:
Sorrend: