Kézápolás

Nézet:
Sorrend:

A krém rendszeres használatával megelőzhetőek, illetve megszüntethetőek a bőrgyulladások. Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezeléséreVisszérgyulladás esetén mérsékli a gyulladásos tüneteket és csökkenti a fájdalmat. Nehezen gyógyuló - már hámosodó - sebek és fekélyek, valamint aranyeres problémák kezelésére. Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.

A körömvirág (Calendulae flos) gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. A kamillavirágzat (Matricariae flos) hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és antimikrobás hatásúak. A béta-karotin természetes antioxidáns, az A-vitamin elővitaminjaként fontos szerepet játszik a hámképződésben és a regenerációban, azaz a sebgyógyulásban.

1 665 Ft

Naturland Melliora Ápoló Krém 60 g

Véraláfutások felszívódásának elősegítésére, reumás fájdalmak és izomhúzódások esetén.

Különleges összetevői, az árnika-tinktúra, mely flavonoidokban és illóolajokban gazdag, továbbá a számos enzimet és fehérjét tartalmazó méhméreg, melynek fő komponense a mellitin, és a kámfor együttes hatásai fokozzák a mikrocirkulációt és helyi vérbőséget okoznak a bőrfelületen, ezzel segítik elviselni a reuma, izomhúzódás és ízületi gyulladások okozta helyi panaszokat. A készítmény hűsítő érzést biztosít köszvény vagy isiász esetén is a bőrfelület ápolásakor.

5 085 Ft

Különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz. A balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi összetételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

2 855 Ft
Nézet:
Sorrend: