Alga készítmény

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Sun Moon Chlorella Alga Tabletta 360 db

Magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik.

Chlorofill tartalma magasabb mint a spirulina algának, ezenkívül B12 vitaminban is gazdag.

Méregtelenít tehát megköti a káros méreganyagokat, lúgosít ezért reflux esetén is alkalmazható.

Csökkenti az éhégérzetet, a cukor és édesség iránti vágyat, fokozza a telítettség érzetet, ezért fogyókúrához is ajánlott.

5 700 Ft

ErbaVita® Barna alga tabletta - Szerves jód- és kolloidális alginsav forrás. Moszat az anyagcsere serkentéséhez

Barna alga/Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus)

Nincs olyan szerv vagy szervrendszer, aminek működését ne befolyásolná a szerves jód, melynek legtermészetesebb formája a barna alga.

A formula szabványosított. A standardizált, titrált kivonat garantálja a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

 

5 345 Ft

Swanson Spirulina Alga Tabletta 500mg 180 db

Az alga tökéletes összetételű tápanyag, több vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E), enzimet (klorofill), ásványi anyagot (kálium, jód, kalcium, magnezium, vas) tartalmaz, mint sok más élelmiszer, ezért használhatjuk táplálékkiegészítőként.

A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80%-ot, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

    7 380 Ft
    Nézet:
    Sorrend: