Férfiaknak

Nézet:
Sorrend:
-28%
Raktárkészlet:
2 db

Növényi kivonatokat tartalmazó készítmény férfiak számára.
A MACA a perui hegyvidékeken honos gyógynövény előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) élénk színét értékes flavonoid tartalmának köszönheti. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását. Antioxidánsként védi a sejteket az oxidatív stressztől. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

2 775 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

L-ARGININT, L-KARNITINT, ÁSVÁNYI ANYAGOKAT ÉS GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

A férfi termékenység támogatásához kifejlesztett komplex összetételű készítmény. A csüdfűgyökér serkenti a sperma mozgékonyságát, a spárgakivonat támogatja a férfi reproduktív funkciókat. A Maca-kivonat hozzájárul az egészséges szexuális funkció fenntartásához. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

5 380 Ft

A prosztata egészséges működésének megőrzéséhez.

Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, kifejezetten az urak számára hasznos összetevőkkel.

A Maca a perui hegyvidékeken honos gyógynövény, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére.
A Goji piros bogyója (lícium gyümölcs) gazdag béta-karotinban és egyéb növényi flavonoidokban.
A Rózsagyökér tibeti gyógynövény, segíti a keringési rendszer normál működését, a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz való jutását, valamint a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
A Törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához.
A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

 

2 605 Ft


A kínai császári udvar orvosai évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy a legjobb erősítő szerek egyszerre táplálják mind az öt szervrendszert. Titkos receptek alapján így született meg a King of Kings kapszula, amely az energiaadó ginseng mellett számos más távol-keleti gyógynövény poliszacharid-kivonatát is tartalmazza. Hatóanyagai roboráló hatással rendelkeznek, és fokozzák a szellemi és fizikai teljesítményt. Csökkentik a fáradtságot és az impotenciát.

2 240 Ft

A Nan bao kapszula hagyományos kínai recept alapján, természetes alapanyagokból készült tonizáló készítmény. A Nan bao kapszulában található hatóanyagok, többek között a ginseng, támogatják a fizikai és mentális funkciókat.

A Nan bao kapszulát Kínában a 21. század növényi vitaminjának tekintik. A kínai orvosok hagyományosan ?a még nem beteg, de már nem egészséges állapot? jelentkezésekor ajánlják kifejezetten férfiak számára.

 

2 025 Ft

Prosztata egészségének megőrzéséért

Ez a modern tudományos eredmények alapján, a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal összeállított készítmény a hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata tökmagolajjal, kisvirágú füzikével, törpepálma-kivonattal és paradicsomból kivont likopinnal a prosztata védelméért, nagy csalán gyökerével az alsó húgyutak erősítéséért, és háromszoros mennyiségű halolajjal a hatóanyagok jobb felszívódásáért.

A tökmagolaj és a törpepálma-gyümölcs segíti a prosztata egészséges működésének fenntartását. A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), amelyek hozzájárulhatnak a prosztata körül elhelyezkedő szervek keringésének egészségéhez. A hatóanyagok optimális felszívódásához szükséges a megfelelő keringés. A fent említetteken kívül a nagy csalán gyökere erősíti a vese meridiánját és hozzájárulhat a prosztatagondok megelőzéséhez és enyhítéséhez. 

3 670 Ft

A prosztata egészségének támogatáshoz

Európában minden férfi tudja, mire jó a tökmagolaj. Az olajat a lehántolt maghéj eltávolítása után kíméletes módon, hidegen sajtolják. Hatóanyagai hozzájárulnak a prosztata normál működéséhez, segítenek fenntartani a megfelelő vizeletáramlást. Az Omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez, amely elősegíti a hatóanyagok optimális felszívódását. A tökmagolaj rendszeres fogyasztása ajánlott mindenkinek, elsősorban férfiaknak 30 éves kor után.

 

3 310 Ft

Természetes védelem férfiak számára

A készítmény kifejezetten az urak számára hasznos összetevőket tartalmaz. A MACA (Lepidium meyenii) a perui őserdők csodálatos hatású növénye, amely energiával és életerővel tölti fel a szervezetet, javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, előnyösen hathat a reproduktív rendszer működésére. A ginseng gyökér és a rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. A törpepálma kivonat hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A ginkgo flavonoidok támogatják a keringési rendszer normál működését, a megfelelő véráramlást, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.

4 165 Ft
Nézet:
Sorrend: