Csontok, izmok, izületek

Nézet:
Sorrend:
-4%
Raktárkészlet:
1 db

A tenger kincse az izületek és a porcok fittségért

A glukozamin-szulfát fontos összetevője a porcszövet sejtközötti állományának, melynek funkciója, hogy nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, s meghatározza a porc mechanikai tulajdonságait, mint pl a rugalmasság, ellenálló képesség. Az MSM egy szerves kén tartalmú vegyület, mely természetesen is jelen van porcszövetben. A ginseng keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a hatóanyagok haszmosulását.

 

 

3 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

A cápa a Föld egyik legősibb élőlénye. Masszív ellenállóképességét különösen erős immunrendszerének köszönheti, amely mindig készen áll az erőteljes külső behatások kivédésére - ellentétben az emberével, mely csak veszély esetén aktiválódik.

A cápa porcaiban található kondroitin-szulfát az emberi ízületek felépítésében is részt vevő hatóanyag.

 

 

4 165 Ft

Hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy a fájdalom a meleg hatására enyhül, könnyebben elmúlik. Ezenkívül a hő segíti a hatóanyagok bőrbe való könnyebb bejutását is. Ezt használja ki a Herbal Cure tapasz, mely egyedülálló összetevőinek köszönhetően hő termelésével stimulálja az akupunktúrás pontokat, ezáltal biztosítja az életenergia, azaz a qi (ejtsd: csí) akadálymentes áramlását.

Hatóanyagainak köszönhetően segít helyreállítani a mozgásszervek egyensúlyát. A maximális hatékonyság érdekében hagyja a tapaszt 10 órán keresztül a kezelendő felületen, amely mindvégig meleg marad.

 

 

 

2 085 Ft

Az egészséges csontozat fenntartásához

A terméaszetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik. Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, támogassa az egészséges életmódot!

 

 

3 265 Ft

Glukozamin, kondroitin és MSM kombinációja magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal


Gondosan kifejlesztett készítmény az ízületek egészsége számára kedvező, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal.
Glukozamin, kondroitin-szulfát és MSM (Metil-szulfonil-metán) kombinációja kiegészítve magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal.
A csalán kivonat hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. A magnézium szükséges a csontok normál szerkezete, illetve a megfelelő izomműködés fenntartásához. A kollagén az ízületek felépítésében is részt vevő rugalmas anyag.

 

 

3 245 Ft

Sportolás után, izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén

A krém számos gyógynövényt tartalmaz, mint

  • angyalgyökér
  • sáfrány virág
  • csalán
  • közönséges magyal kivonatok

Ezek hatóanyagai az izmok, a végtagok frissítésére, a térd, a boka, a váll, és a derék környékének masszírozására használható. Alkalmazható akár akupresszúrás masszázshoz, vagy fizikoterápiás kezelések kiegészítőjeként. Az angyalgyökér és a sáfrány virág kivonatok frissítik a szöveteket, jó hatással vannak a szövetek anyagcseréjére. A csalán kivonat használható az izmok ápolásához, regenerálásához. A közönséges magyal bőr- és izom-kondicionáló szer.

A krém alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után. A kámfor és a szegfűszeg olaj enyhe helyi vérbőséget okoz, ezáltal javul a bőrszövet anyagcseréje. A mentol hűsítő, nyugtató érzetet kelt a bőrfelületen.

 

 

2 325 Ft

A tigris erejével
Gyógynövények illóolajos kivonata

Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját ? kizárólag gyógynövények illóolajos kivonata segítségével. Hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. Használata rendkívül egyszerű. Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá. Használja közvetlenül a fájdalmas területre helyezve.

775 Ft

Dr.Chen Izület Gond Nélkül Kapszula 60 db

Az ízületek mozgékonyságáért, a porcok egészségéért.

Ördögcsáklya-kivonatot, gyógynövényeket, kollagént és C-vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő.

Az ördökcsáklya-kivonat támogatja az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok alkotója. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok egészséges működéséhez.

3 265 Ft

Dr.Chen Paprika Bőrmelegítő Tapasz 4 db

Paprika Kapszaicin bőrmelegítő tapasz a túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.

Jellemzők:

  • Capsiplast – Paprika Kapszaicin bőrmelegítő tapasz a túlterhelt izmok frissítésére, a narancsbőr tüneteinek enyhítésére.
  • Paprika kivonattal és gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére, az ízületek: a térd, a boka, a váll, és a derék bőrének felmelegítésére.
  • A tapasz alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után, az ízületek fáradtsága esetén.
  • Alkalmazható továbbá a narancsbőr tüneteinek enyhítésére a fenék, a comb, a felkar területein.
  • A paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyagnak köszönhetően a kezelt bőrfelület természetes módon átmelegszik.
705 Ft
Nézet:
Sorrend: