Kálmos gyökértörzs

Nézet:
Sorrend:
Étvágyjavító szerként használják, de nyugtató és enyhe görcsoldó hatással is rendelkezik. Fél órával a főétkezések előtt fogyasztják langyosan, kortyonként, cukor hozzáadása nélkül. Alkotórésze gyomor- és bélbántalmak esetén előírt gyógyszer.
485 Ft

Termék leirás: Emésztést elősegítő, étvágyjavító, szélhajtó és görcsoldó hatású. Szabályozza a gyomorsavtermelést. Nagy mennyiségben történő alkalmazása nem ajánlott.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 30 g/ tasak

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Alkalmazási javaslat:
A csészébe helyezett 1 g vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve, 5 percig állni hagyjuk, majd szűrjük.

945 Ft

A zöld tea levél hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához, a mezei katáng gyökér, a tarackbúza gyökértörzs és az articsókalevél támogatja a méregtelenítő rendszereket, a borsosmentalevél hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes virágzatú növények iránti túlérzékenység, szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma, bélelzáródás, máj- és epebetegségek, epekő,  gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején.

Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani!
A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Koleszterinszintet csökkentő gyógyszerekkel együtt alkalmazva fokozhatja azok hatását.

1 845 Ft
Nézet:
Sorrend: