Szirup

Nézet:
Sorrend:

Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van.

Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.

  • Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

 

1 555 Ft

A szirupgyártás folyamata: a datolyát megfőzik, magtalanítják, a levét kipréselik, leszűrik és besűrítik. A színe sötétbarna, íze tipikus édes datolyaíz.

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
 

  • Bio és Gluténmentes

 

1 250 Ft

A méz, a cukor, a barnacukor kíváló helyettesítője lehet. A juharszirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit a juharfa nedvéből nyernek ki.

 - 100% Bio
 - Nem génmaipulált
 - Laktózmentes
 - Vegán

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.

 

3 180 Ft

A méz, a cukor, a barnacukor kíváló helyettesítője lehet. A juharszirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit a juharfa nedvéből nyernek ki.

 - 100% Bio
 - Nem génmaipulált
 - Laktózmentes
 - Vegán

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.

 

3 180 Ft
Nézet:
Sorrend: