Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

Szűrés

Cikkszám
Ár
2 775 Ft - 6 160 Ft
5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Jojoba


Sorrend:

Aromax bázisolaj, Jojoba olaj 50 ml

A jojoba (Simmondsia chinensis, syn. S. californica) magvaiból préseléssel előállított olaj valamennyi bőrtípus ápolására használató. A bőrbe gyorsan felszívódó olajnak jó az illatrögzítő tulajdonsága, és emiatt más, alapolajként használt zsíros olajokhoz adják kisebb (10-15%-os) mennyiségben.

 
2 775 Ft
Farfalla Jojoba olaj, 75ml

A hidegen sajtolt jojobaolaj az aztékok folyékony aranya.

Védi a bőrt a nedvességvesztéstől, és kimondottan ideális a száraz, érett bőr ápolására. Univerzális bőr- és hajápoló, valamint masszázsolaj, mely bármilyen receptbe könnyen beilleszthető. E-vitaminban gazdag folyékony viasz, mely hosszan eltartható.

Ideális önmagában, masszázsolaj-keverékekhez és házi készítésű kozmetikumokhoz.

 

 
4 160 Ft
Primavera Bio alap- és testolaj, Jojoba olaj 100 ml

Intenzív hidratáló és gyulladáscsökkentő. Különösen hatékony a zsíros és irritált bőrre. Erősíti a bőr természetes védekezőképességét, javítja a bőr vízmegtartó képességét, megvédi a környezeti hatásoktól.

Erősíti a kötőszövetet és finomítja a bőrt. Enyhe, természetes napvédő tulajdonsággal is rendelkezik.

  • Milyen bőrtípusra ajánlott? – száraz, irritált, gyulladásra hajlamos bőrre 

 

 
6 160 Ft
TAOASIS Jojoba Masszázsolaj 50 ml

A jojobaolaj kémiai értelemben nem zsíros olaj, hanem folyékony gyanta és az az előnye, hogy nem avasodik meg. Kíméletes hidegen sajtolással nyerik, ez garantálja a természetes hatóanyagok sértetlenségét.

Általában rendkívül jól tolerálja minden bőrállapot, enyhén sebgyógyító hatású, könnyen beszívódik és visszazsírozó hatása is van. Számos jótékony hatása miatt közkedvelt kozmetikai alapanyag, de aromamasszázs bázisolajaként is kiváló.

 

 
3 845 Ft

Sorrend: