Szezámmag

Nézet:
Sorrend:

Nature Cookta Szezámmagliszt 250 g

A Nature Cookta Szezámmaglisztet számos jó tulajdonsága teszi kitűnő konyhai alapanyaggá.

Mivel nagy mennyiségű folyadék és zsiradék felvételére képes, sütés mellett alkalmas az ételek sűrítésére is.

Főleg lepényeket, kenyereket, muffinokat és süteményeket készíthetünk belőle, de alkalmas vajas-gyümölcsös főtt kásákhoz, valamint zöldségek és húsok panírozásához is.

Enyhén kesernyés íze miatt legfőképpen a sós ételekkel harmonizál.
A szezámmagliszt fogyasztása a vegetáriánusok és vegánok körében népszerű.

A liszt felhasználása finom ízt kölcsönöz ételeinknek.

Nagyon jól beilleszthető a diétás programokba valamint a paleolit étrendet követők is bátran használhatják.

1 120 Ft

A Nature Cookta termékcsalád szezámmaglisztje hántolt szezámmagból készül.

A termékcsalád többi lisztjéhez hasonlóan olaját hidegen sajtolják. A szezámmagliszt esetében vegyszermentes préseléssel történik, a pelletét finomra őrlik. Különlegessége ennek az őrleménynek, hogy rendkívül sokféleképpen felhasználhatjuk.

Világszerte kedvenc alapanyaga a konyháknak a lágyszárú, trópusi növény magja. A termés olyan kétrekeszes kapszula, amelyben lapos, körte alakú magvak találhatók. Akárcsak az Ali baba és a negyven rabló meséjében, érésekor hirtelen kinyílik és az értékes szezám magvak szétszóródnak.

A Nature Cookta Szezámmaglisztet számos jó tulajdonsága teszi kitűnő konyhai alapanyaggá. Mivel nagy mennyiségű folyadék és zsiradék felvételére képes, sütés mellett alkalmas az ételek sűrítésére is.

Főleg lepényeket, kenyereket, muffinokat és süteményeket készíthetünk belőle, de alkalmas vajas-gyümölcsös főtt kásákhoz, valamint zöldségek és húsok panírozásához is. Enyhén kesernyés íze miatt legfőképpen a sós ételekkel harmonizál.

A szezámmagliszt fogyasztása a vegetáriánusok és vegánok körében népszerű. A liszt felhasználása finom ízt kölcsönöz ételeinknek. Nagyon jól beilleszthető a diétás programokba valamint a paleolit étrendet követők is bátran használhatják.


2 005 Ft
Nézet:
Sorrend: