Eper

Nézet:
Sorrend:

JutaVit JutaSept eper-szeder-menthol ízű, mézet, izlandi zuzmót, C-vitamint, lándzsás útifű kivonatot, mentolt és rozmaring olajat tartalmazó étrend-kiegészítő szopogató tabletta édesítőszerekkel, 24 db-os kiszerelésben a légúti rendszer egészségéért.

A lándzsás útifű és izlandi zuzmó kivonat nyugtathatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogathatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

EAN kód: 5999887073885

OGYÉI szám: 20672/2018

Adagolás:
Felnőtteknek: naponta 1-3-6 alkalommal 1-1 tablettát lassan elszopogatni étkezések után.

Gyermekeknek: (3 éves kor felett) naponta 1-3 alkalommal 1-1 tablettát lassan elszopogatni étkezések után.

Kiszerelés: 24 db szopogató tabletta

Nettó tömeg: 60 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 015 Ft

Húgyúti fertőzések esetén

A D-mannose (d mannóz) egy természetben előforduló egyszerű cukormolekula ami hasonlít a glükóz molekulára, de csak nagyon kis mennyiségben szívódik fel a szervezetünkben. Nagy része a vesén keresztül kerül kiválasztásra és a vizelettel gyorsan kiürül a szervezetből és nem okoz vércukorszint emelkedést. 

A mannose egy egyszerű cukormolekula, elsősorban a gyümölcsök és a zöldségek tartalmazzák, például az alma, de a vörösáfonya az egyik legjobb forrása a mannóznak. 

Neve a bibliai manna(en) szóból van: latinul manna, görögül manna.


100% D-mannóz, semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

9 470 Ft

A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. Az egyik legfontosabb alkotóeleme csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. A Vitaking Kollagén termék Peptan?-kollagént tartalmaz (marha kollagén), valamint jelentős mennyiségű C-vitamint (adagonként 500mg) és cinket (adagonként 15mg). Kellemes citrom ízű készítmény steviával édesítve. Napi adagja 11g, melyből 9g a fehérjetartalom.

9 540 Ft
Nézet:
Sorrend: