Ételízesítő

Nézet:
Sorrend:

A Stevia Rebaudiana Dél-Amerikából származó növény, amelyet az indián őslakosok leveleinek édes íze miatt széles körben felhasználtak.

A kivonat jól használható különböző italok ízesítéséhez, illetve sütéshez, főzéshez is. Nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók is használhatják.

Érdekesség, hogy külsőleg is alkalmazható bőr nyugtatására, regenerálására, pl. túlzott napozás esetén, rovarcsípések helyén.

Éljen a természet adta lehetőségekkel.

3 310 Ft

Stevia rebaudiana levél, szárított.

A Brazíliában és a Paraguayban élő bennszülött lakosok évszázadok óta használják a Steviát édesítőszerként. A steviol glükozidoknak köszönhető a növény leveleinek intenzív édes íze. Főzéshez, sütéshez is használható.

Mára az európai hatóságok is elfogadott édesítőszerként jegyzik. Javasolható cukorbetegek és fogyókúrázók számára egyaránt, hiszen édes íze ellenére gyakorlatilag nem tartalmaz kalóriát.

 

1 600 Ft

Új, apró tablettás kiszerelésben a természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez is használható.

Felhasználási javaslat: Adagolja tablettánként az édesíteni kívánt élelmiszerhez vagy egy pár csepp vízben oldja fel és úgy adja hozzá.

2 115 Ft
Nézet:
Sorrend: