Zöldkagyló

Nézet:
Sorrend:

Természetes glukozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot, kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény kiegészítve csűdfű gyökér kivonattal az ízületek egészségének fenntartásához. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csűdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. 

4 100 Ft

Gazdaságos kiszerelésű, prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt   tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13%) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló a glükózamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

8 450 Ft

Dr.Herz Zöldkagyló Kapszula 60 db

Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme.

A mozgásszervi betegségek prevenciójában és terápiájában a kagyló készítményeket az egyik legfontosabb természetes eredetű, igen hatékony és mellékhatásoktól mentes alternatívaként tartják számon a teniszkönyöktől az időskori kopáson át a gyulladásos, reumatikus panaszokig terjedő esetekben.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 785 Ft

ZÖLDKAGYLÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY 60DB KAPSZULA

Glükózaminoglikán jelentős mennyiségben található egyes tengeri élőlényekben, azok közül is elsősorban a kagylókban.

Tudományosan is bebizonyították, hogy az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. Továbbá vitaminok (C,E, B6, B12 és folsav), ásványi anyagok (kalcium kálium, magnézium) és fontos nyomelemek is megtalálhatóak benne.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

5 025 Ft

Natur Tanya - Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló - Sportsérülések, csontritkulás, porckopás, ízületek

Kizárólag új-zélandi zöldkagyló kivonatot tartalmaz, adalékanyag-, színezék- és segédanyag-mentes termék.

A napi adagban 800mg Zöldkagyló kivonat, amiből 16mg a GAG (glükozaminoglikánok) mennyisége.

Amikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták, felkeltette a tudósok figyelmét az a tény, hogy míg a szárazföld belsejében élő lakosság körében igen elterjedt betegség a reuma, addig a tengerparton élő maorik körében még idős korban is ismeretlen ez a betegség. Megállapították, hogy az ízületeik rugalmasságáért a zöldkagylóban található hatóanyagok felelősek.

 

6 360 Ft
Nézet:
Sorrend: