Macskakarom

Nézet:
Sorrend:

Az ?1×1 Vitamin Valeriana Happy Night étrend-kiegészítő filmtabletta? B6-vitamint, magnéziumot, macskagyökér- és citromfű kivonatot és melatonint tartalmazó készítmény.

A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a megfelelő idegállapot és a normál alvás fenntartásához.

A citromfű (Melissa officinalis) hozzájárul a megfelelő pihenéshez és a nyugodt alváshoz.

Tudta?

A nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás fokozza a szervezet stresszhormon (kortizol) termelését, ami hosszú távon a szervezet kórokozókkal szembeni védekezőképességét is csökkenti. Az alváshiányban szenvedők koncentráció- és teljesítőképessége csökken, gyakrabban rosszkedvűek, fogékonyabbá válnak a betegségekre.

A Valeriana Happy Night összetevői segítenek az enyhe, de tartós alvászavarok leküzdésében!

2 525 Ft

A macskakarom kivonatok immunrendszert befolyásolóak.

Gátolja továbbá a gyulladást fokozó anyagok termelődését, mint pl. nitrogén monoxid, prosztaglandin, szabadgyökök gátlása.

A fentiek alapján a Macskakarom VIBE kapszula alkalmazása ajánlható krónikus gyulladással járó mozgásszervi megbetegedések esetén (rheumatoid arthritis, osteoarthritis) az izületi fájdalom csökkentésére önmagában és a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként, a szervezet védekező képességének fokozására légúti vírusfertőzések, rhinovírus, influenza valamint bakteriális fertőzések (légúti és húgyúti fertőzések, Gram pozitív és negatív kórokozók) kiegészítő kezelésére.

 

8 880 Ft
Nézet:
Sorrend: