Vitaminok

Nézet:
Sorrend:

Jutavit a-vitamin kapszula 50db

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Az A-vitamin részt vesz a vas megfelelő, normál anyagcseréjében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

A szem és a bőr vitaminja. Az A-vitamin, más nevén retinol nélkülözhetetlen a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásához, a szürkületben való éleslátás biztosításához, a bőr épségének és rugalmasságának fenntartásához, a zavartalan növekedéshez, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Zsírban oldódik, ezért ha a zsír emésztésével, illetve felszívódásával kapcsolatban zavar lép fel a szervezetben, továbbá ha egyoldalú a táplálkozás, ha betegségek gyengítik le az immunrendszert, vagy gyógyszerek miatt tud a szükséges mértékben hasznosulni, vitaminhiányos állapot alakul ki, és feltétlenül pótolni kell.

2 305 Ft

JutaVit B1 vitamin B1-vitamint (tiamin), tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A B1-vitamin (tiamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a szív megfelelő működéséhez. A B1-vitamin vízben oldódik, naponta pótolni kell, akárcsak a többi B-vitamin komplexhez tartozó vitamint. A B1-vitamint erkölcsi (morális) is nevezik, az idegrendszerre és a szellemi viselkedésmódra gyakorolt hatása miatt. Folyamatos szedése esetén C-vitamin hiányt okozhat, tehát célszerű azzal együtt arányosan alkalmazni. A B1-vitamin részt vehet a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, anyagcseréjében, valamint a sejtszintű anyagcsere-folyamatokban.

EAN kód: 5999887074080

Adagolás: Napi 1 tablettát vízzel egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db tabletta

Nettó tömeg: 12 g

1 150 Ft

A idegrendszer normál működéséért.

Laktóz- és mesterséges színezék mentes.

A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és  szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 tablettát vízzel egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db tabletta

Nettó tömeg: 18 g

2 305 Ft

A normál anyagcsere-folyamatokért!

A B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a normál vörösvérsejt-képződéshez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

1 150 Ft

Jutavit Biotin 900 mg 100 db

A biotin hozzájárul a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.

A biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A biotin részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjébe és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

2 370 Ft

Jutavit C-Vitamin 1000 mg Tabletta 100 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül a csontozat, a porcok, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

2 305 Ft

Jutavit C-Vitamin 1000mg + C + D Duo Filmtabletta 100 db

C-Vitamin 1000 mg

D3-vitamint, szerves cinket, citrus bioflavonoidokat és csipkebogyó kivonatot tartalmaz

JutaVit C-Vitamin 1000 mg C+D duo plus C-vitamint, D3-vitamint, szerves cinket, citrus bioflavonoidokat és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
A C-vitamin, a D3-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez.
Fokozza a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.
A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció és normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.
A termékben található citrus bioflavonoid komplex keserű narancsból kerül kivonásra.
A cink hozzájárul a normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.
A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek.
Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában
Adagolás: Napi 1 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.
3 785 Ft

JutaVit C-Vitamin 1500mg+Acerola+D3+Cink+Csipkeb. 100db

Nyújtott felszívódású C-Vitamin étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal, mely fokozatosan adagolja a szervezetőnk számára a C-vitamint.
A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin továbbá hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrenszer normál működéséhez. Fokozza  a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.
A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.  

A JutaVit C-1500 mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény természetes csipkebogyó és acerola kivonatot tartalmaz, mely a leghatékonyabb segítség az immunrendszer egészségének megőrzéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását.

Az acerola értékét az adja, hogy amellett, hogy nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ezen kívül jelentős kálium, magnézium és A-vitamin forrás is. Vérzéscsillapító, szíverősítő hatása mellett csökkenti a lázat és a vérhas kialakulásának kockázatát. Gyógyító hatással van a vérszegénységre, a cukorbetegségre, a magas koleszterinszintre, reumára egyéb fertőzésekre is.

JutaVit C-1500mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyó és acerola kivonattal és immár hozzáadott D3 vitaminnal.

Nettó tömeg: 180g

100db filmtabletta

Adagolás: napi 1 filmtabletta

3 845 Ft

JutaVit C-vitamin 200mg 60 db-os terméke. C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, , a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
EAN kód: 5999887074073

Adagolás: Napi 1, 3, 5 tablettát vízzel egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db tabletta

Nettó tömeg: 18,6 g

1 120 Ft

JutaVit C-vitamin 500mg 100 db-os narancs ízű rágótabletta C-vitamint, D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel.

Kellemes narancs íz.

Mesterséges színezék és aroma mentes.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a csontozat, a porcok, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 305 Ft

Jutavit C-vitamin kid 200 mg+d3 kapszula 100 db

200 mg C-vitamint, 800 NE D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó rágótabletta édesítőszerekkel, kellemes narancs ízben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

Mesterséges színezék és aroma mentes.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin
A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

Hatóanyagok 1 rágótablettában:
C-vitamin: 200 mg
D3-vitamin: 20 ?g (800NE)
Csipkebogyó kivonat: 10 mg

1 915 Ft

JutaVit D3-vitamin Gumivitamin málna ízű, D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin cukrokkal.

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban..

EAN kód: 5999887073137

Adagolás:
Gyermekeknek 1 gumivitamin elszopogatni/elrágni.
Felnőtteknek: 2 gumivitamint elszopogatni/elrágni.

Kiszerelés: 60 db gumivitamin

Nettó tömeg: 180 g

Összetevők: cukor, glükóz szirup, víz zselatin, savanyúságot szabályzó (citromsav), Quali?-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns, {nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol}, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló  {szilícium-dioxid}, kolekalciferol),  aroma (málna), fényező anyag (karnauba viasz).

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

2 370 Ft

Jutavit D3 Rágótabletta Eper Ízű 60 db

Eper ízű rágótabletta. Mesterséges színezéket és aromát nem tartalmaz.

D3 vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerrel.

Titán-dioxid és vas-oxid mentes!

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalcium-szintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

A D3-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

1 765 Ft

JutaVit D3-vitamin 2000NE (50žg) D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat, fogazat izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

2 340 Ft

JutaVit D3-vitamin 3000NE (75?g) Olíva 100 db-os D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A JutaVit D3-vitamin 3000 NE Olíva, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban

1 665 Ft

JutaVit D3-vitamin cseppek. Gyermekeknek. 400 NE /csepp. D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény 30 ml.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a fosz for normál felszívódásához / hasznosulásához, a vérnormál kalciumszintjének fenntartásához, az egészségescsontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

1 675 Ft

JutaVit D3-vitamin 4000NE (100?g) Olíva Forte D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A JutaVit D3-vitamin 4000 NE Forte Olíva, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

1 915 Ft

JutaVit D3-vitamin 4000NE (100?g) Olíva Forte D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A JutaVit D3-vitamin 4000 NE Forte Olíva, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.

3 055 Ft
 
Nézet:
Sorrend: