Almaecet

Nézet:
Sorrend:

Dr.Herz Almaecet Kapszula 60 db

Az almaecet segíti az emésztést, közreműködik a bélrendszer szabályozásában, javítja annak aktivitását.

Az almaecet segíti a testsúly kontrollálását.

Hatóanyagok a napi 3 kapszulában:

  • Almaecet:   1050mg
  • B6-vitamin:   6mg
  • Folsav:   600 ?g
  • B12-vitamin:   3mg
  • Biotin:  450 ?g

 

Javasolt fogyasztása: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le!

3 525 Ft

Az almaecet segítheti az emésztést, közreműködhet a bélrendszer szabályozásában, javíthatja annak aktivitását. Az almaecet segítheti a testsúly kontrollálását. A B12-vitamin és a biotin az energiatermelő anyagcserében vesz részt, míg a B6-vitamin és a folsav az immunrendszer normál működését támogatja.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 395 Ft
Nincs raktáron

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.


Javasolt adagolás: naponta 3×1 kapszula főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül.
Ajánlott adagolással 2 heti adag (50 kapszula/napi 3*1 kapszula)

2 785 Ft

ErbaVita® Almaecet kapszula Vcaps® tokban - Nagy dózis és gyors felszívódás jellemzi. Testsúlycsökkentő, lúgosító

Az almaecet kúra nem új keletű, felhasználásával kapcsolatban még dédanyáink is ismerték, a népgyógyászati tapasztalatokon alapuló praktikus felhasználási módjait.

Azóta azonban óriási technológiai változások történtek, és ma már a gyártó képes a fő hatóanyagokat úgy koncentráni, hogy azok hatásai és felszívódási mutatói a maximálisra növekedjék. Különösen fontos ezt ma, hiszen lépést kell tartani megváltozott életvitelünkkel, ahol több stressznek és méreganyagnak vagyunk kitéve, mint hajdanán.


Az Almaecet kúra tehát egy ősi módszer.

A gyártó ezt a régi tapasztalatot egyesítette egy új technológiával. Az almaecetet porítva koncentrálta és vegetáriánus kapszulatokokba töltötte. – Vcaps® Tette ezt a nagy dózis, a tökéletes felszívódás és a magas biohasznosulás javára. Minden kapszulatok 150 ml koncentrált szerves almaecetet tartalmaz, melyek különösen gazdagok ecetsavakban, a fő hatóanyagban, ami a hatásért felel. Mindemellett, természetesen előforduló vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz, amik az egész szervezet egészségére kedvezően hatnak.


Vcaps®; a kapszulatok 100%-ban növényi eredetű; a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, glutén-, tartósítószer és GMO mentes.

7 450 Ft
Nézet:
Sorrend: