Ízletes burgeralap, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Kiadóssága: 6 nagy vagy 12 kis fasírthoz elegendő keverék.
Elkészítési javaslat: A csomag tartalmát 300 ml forrásban lévő vízbe öntjuk és ca. 15 percig hagyjuk dagadni. Ha lehűlt, nedves kézzel evőkanál méretű burgereket formázunk belőle és forró zsírban mindkétr oldalát aranybarnára sütjük.
- extra ropogós: sütés előtt szezámmagban vagy zsemlemorzsaban megforgatjuk
- extra könnyű: 1 tojást belekeverünk
- extra finom: egy apróra vágott hagyma, 60g reszelt sajt, finomra reszelt zöldségek (pld. sárgarépa, cukkini, póréhagyma, zeller), 40g aprított dió vagy 2 ek. finomra vágott zöldfűszert belekeverni.
- további ötlet: paprikás-Burger, csipős bors-Burger, tavaszi-Burger (újhagymával)