Liszt, dara

Nézet:
Sorrend:

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Fehérliszt 1000 g

A búza legtisztább formája.

Évezredeken keresztül ez az ősi gabona biztosította az emberiség alapvető élelmiszer ellátását. A mai búzának csak igen távoli rokona.

A tudatos táplálkozás kihagyhatatlan eleme.

Kenyerek, kelt tészták, omlós sütemények, vajas tészták, palacsinták készítéséhez.

Az ősbúza sárga lisztjéből készült ételek könnyen emészthetőek és nagyon finomak.

2 325 Ft

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Fehérliszt 500 g

A búza legtisztább formája.

Évezredeken keresztül ez az ősi gabona biztosította az emberiség alapvető élelmiszer ellátását. A mai búzának csak igen távoli rokona.

A tudatos táplálkozás kihagyhatatlan eleme.

Kenyerek, kelt tészták, omlós sütemények, vajas tészták, palacsinták készítéséhez.

Az ősbúza sárga lisztjéből készült ételek könnyen emészthetőek és nagyon finomak.

1 260 Ft

Az aranyló gríz! Magba zárt napfény!
Az üvegszemű durumbúza a napfényes mediterrán térség hagyományos gabonája. A mediterrán nyár és a sok napfény érleli aranylóan sárgává és teszi energiában és fehérjékben gazdaggá. 
A durum, vagy másnéven makaróni búza igen kemény szemekből áll, ezért kiváló minőségű gríz, másnéven semolina készül belőle.
Kitűnő ízű ételeket készíthetünk belőle, ráadásul a különlegesen sárga szín főzésnél, sütésnél még intenzívebb, még csábítóbb lesz. 
Használja a mindennapokban, hagyományos búzadara helyett és nem fog csalódni.
A tejbegríz, gombóc, császármorzsa, puliszka mind finomabb lesz tőle.

Tárolása: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.

1 515 Ft

Évezredekkel ezelőtt a vadászó, gyűjtögető ember felfedezte ezt az energiában gazdag gabonát. Kövek között megőrölte azt, és kását, majd kenyeret készített belőle. Most ugyanezt tesszük mi is, csak modern eszközökkel. Ami nem változott, az a teljes értékű ősi gabona. Tele életerővel, antioxidánsokkal...

A teljesőrlésű ősbúzaliszt nem csak a magbelső fontos esszenciális aminosavjait, antioxidánsait tartalmazza, hanem nyomelemek és ásványi anyagok tárházát is kínálja.

Az alakorban lévő glutén nem tartalmaz alfa-gliadint, ezért a legtöbb glutén érzékeny ember számára biztonságos, nem okoz allergiás reakciót. Használatával megelőzhető a gluténérzékenység kialakulása. (Lisztérzékenység esetén kis mennyiséggel végzett teszt javasolt!)

2 115 Ft


Fehér lisztünk alapanyaga a saját termeltetésű I. osztályú ökológiai tönköly, melyet saját üzemünkben tárolunk, majd speciális egyedülállóan kíméletes technológia alapján hántolunk. Az őrlést kiváló szakemberek, hagyományos hengerszékeken végzik, ez biztosítja a liszt rendkívül finomságát, és kiemelkedő beltartalmi minőségét. Termékünk vegyszermentességét és kiváló sütőminőségét folyamatosan vizsgáljuk. Alkalmas nemcsak kenyérsütésre, hanem készíthető belőle sütemény, más finom pékáru, valamint főzés során is alkalmazható.

1 495 Ft

Naturgold bio mamagríz búzadara ősi gabonákból 250 g

A fejlődő szervezet számára nagyon fontos a tiszta, természetes táplálék. A mamagríz nem tartalmaz hozzáadott mesterséges anyagokat, így cukrot, vegyi úton előállított vitaminokat, ízfokozókat, színezéket.

Nincs is rá szükség, hiszen az elfeledett ősi gabonák egyedülálló összetétele biztosítja az egész család számára az értékes tápanyagokat. Ráadásul mindezt természet alkotta tiszta formában.Forró vízbe vagy tejbe téve 2 perc alatt elkészül. Önmagában is finom, de friss gyümölcsökkel, gyümölcspürével még változatosabbá tehető. A legkisebbektől a legidősebbekig mindenki számára fontos táplálék.

Főzési idő: 2 perc

Tárolása: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.

Összetevők: Bio alakor ősbúzadara, Bio tönköly dara

680 Ft

Naturgold Bio Tönkölydara Teljes Őrlésű 500 g

Teljesőrlésű bio tönkölydara mely kiválóan alkalmas minden grízes étel elkészítésére (pl.:tejbegríz, grízgaluska).

Teljes értékű, ideális rosttartamú kíméletes eljárással előállított gríz.

Kiváló alapja a következő ételeknek: tejbegríz, grízestészta, grízpuding, grízgaluska, császármorzsa, rétes, túrógombóc, sütemények.

1 110 Ft

Magas rost- és ásványianyag tartalmának köszönhetően élettanilag fontos étrendkiegészítő, mely reggel nyersen joghurttal fogyasztva kiváló salaktalanító hatású táplálék. Felhasználható ezenkívül panírozásra, sűrítésre, valamint sütemények készítéséhez is.

350 Ft
Nézet:
Sorrend: