Egészség

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Aromax mesterkeverék álomvilág 10 ml

A friss, citrusos illatú Álomvilág mesterkeverék természetes módon segíti a feszültségoldást, az ellazulást, a testi-lelki harmónia megteremtését.

Kiválóan alkalmazható relaxációs gyakorlatokhoz, meditációhoz, aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A friss, kissé citrusos illatú aromaterápiás illóolaj keverék természetes módon, 100%-os tisztaságú növényi esszenciákkal segíti a feszültségoldást, az ellazulást, a testi-lelki harmónia megteremtését.

A francia levendula és a kubeba kellemes aromái természetes nyugtató hatással rendelkeznek, hozzájárulva a pihentető, minőségi alváshoz és az alvászavarok enyhítéséhez. Kiválóan alkalmazhatjuk relaxációs gyakorlatokhoz, meditációhoz, a légtér általános frissítésére, illatosítására és biztonsággal használhatjuk az aromadiffúzorban a gyerekszobában is.

Használjuk párologtatásra, adjunk néhány cseppet az ágyneműk, ruhaneműk mosása során az öblítőhöz, vagy készítsünk segítségével illatos, pihentető aromafürdőt.

3 445 Ft
ÚJ

Aromax mesterkeverék frissesség 10 ml

A citrusos illatú Frissesség mesterkeverék természetes módon járul hozzá az elme és a test általános élénkítéséhez.

Kiválóan alkalmazható irodában munkavégzés közben, valamint akár zárt térben végzett testmozgáshoz is.

Ajánljuk továbbá aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A kellemesen citrusos illatú aromaterápiás illóolaj keverék természetes módon, 100%-os tisztaságú növényi esszenciákkal járul hozzá az elme és a test általános felfrissüléséhez, a közérzet javításához és a légúti panaszok enyhítéséhez.

A citrom és az eukaliptusz frissítő aromái természetes légzéskönnyítő és frissítő, energizáló hatással rendelkeznek. Vérkeringést fokozó hatásának köszönhetően eredményesen használhatjuk ízületi, mozgásszervi panaszok esetén is a tünetek csökkentésére.

Használhatjuk aromaterápiás célokra, belégzésre, párologtatásra, a légtér általános frissítésére, tisztítására és bőrápolásra is.

3 445 Ft
ÚJ

Aromax mesterkeverék megtisztulás 10 ml

A citrusos-gyümölcsös illatú Megtisztulás illóolaj keverék természetes módon járul hozzá a közérzet javításához.

Energizáló hatásának köszönhetően a stresszes hétköznapok után testi és lelki felfrissülést nyújt.

Kiválóan alkalmazható aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A kellemesen citrusos-gyümölcsös illatú aromaterápiás illóolaj keverék kiválóan alkalmazható a légtér frissítésére, tisztítására, közérzetjavító és légzéskönnyítő hatásának köszönhetően enyhítheti a légúti megbetegedéssel járó tüneteket.

A citrom és a grapefruit frissítő aromái természetes légzésjavító és keringésfokozó, élénkítő, energizáló hatással rendelkeznek, hozzájárulva a megfázással, légúti megbetegedéssel járó tünetek csökkentéséhez és a légutak tisztításához.

3 445 Ft

Aromax astro bak illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax úgy állította össze ezt a keveréket, hogy segítsen a gondolatok irányításában és földelésében, így csökkentve a sok gondolkozás okozta frusztrációt, stresszt és szorongást.

Feszültségoldó hatása révén támogat a pihentető és nyugodt alvásban, miközben segít a jó közérzet megteremtésében. Mivel szükséged lehet az érzelmek felszabadítására és a gondolatok visszavezérlésére, így az olaj használatával ezek harmonikusabban működhetnek benned és összeszedettebb lehetsz.

Segít elmélyülni az érzelmekben, ezzel megteremtve a lehetőségét az esetleges fájdalmakkal, frusztrációval való szembenézésnek, és mivel abban is támogat, hogy az érzelmi problémák gyökeréig visszamehess, így könnyebben meglelheted az érzelmi egyensúlyt.

3 720 Ft

Aromax astro bika illóolaj keverék 10 ml

A Bika illóolaj keverék abban lehet segítségedre, hogy a szépséget kint és bent egyaránt megélhesd. A nehezen kezelhető hangulatingadozásokat és gondolatokat segít kordában tartani, leföldelni, ezáltal a kedélyállapotjavító hatása igen kedvezően hathat a mindennapokban.

A materiális élvezetek túlvezérlése esetén segíthet a görcsoldásban, lazító hatása következtében csökkentheti a jegyre jellemző merevséget, minden téren.

Feszültségoldó és hangulatjavító, így amellett, hogy csökkentheti az aggodalmat és a stresszt, emeli a jólét érzését. Energizál, magabiztosságot adhat, segíthet megélni a kreativitást és az érzelmeket, hogy áttörhesd a kötöttség adta korlátokat és megtapasztalhasd a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

3 720 Ft

Aromax astro halak illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax úgy állította össze a Halak csillagjegy illóolaj keverékét, hogy az érzelmek világába nyugalmat hozzon.

Hangulatjavító, stresszoldó és antidepresszáns hatásának köszönhetően ismét teret kaphat az optimizmus a mindennapokban.

Segítségül hívhatod meditáláshoz is, így az intuíciód ismét szárnyalhat. Ha utolérne a szorongás és teret kapna benned a szomorúság, akkor kedélyállapot javító és nyugtató összetevői révén hatékonyan segíthet az alvásproblémákban is és ismét pihentető éjszakáid lehetnek.   

3 720 Ft

Aromax astro ikrek illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax úgy állította össze az Ikrek csillajegyűeknek szánt illóolaj keverékét, hogy támogasson Ikrek Nap, Hold vagy Aszcendens estén az egyensúly megtalálásában.

Nyugtató hatása lévén segíthet megtartani a fókuszt és a koncentrált figyelmet, tisztíthatja az elmét és támogathat, hogy megőrizd a szellemi éberséget, amikor szükséged van rá. Ugyanakkor segít abban is, hogy a fejedben kavargó sok gondolat ne okozzon benned feszültséget, ne őröljön fel és ki tudj kapcsolni, aludni.

Közérzetjavító hatása támogathat abban, hogy kezelni tudd a stresszt, hogy kreativitásodat és vidámságodat a saját szolgálatodba állítva ismét szárnyalhass.  

3 720 Ft

Aromax astro kos illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Kos Illóolaj keveréke abban segít, hogy ezt a rengeteg energiát, lendületet valóban pozitívan, a saját szolgálatodba állítva használhasd, így elkerülve a hangulatingadozásokat, robbanásokat.

Ez az illóolaj keverék abban támogat téged, hogy megtarthasd az egyensúlyt, harmonizálja az érzelmi kilengéseket, féken tartja a dühöt és az indulatokat. Hűti a belső tüzet, ezzel segít a stressz és az esetleges – külső vagy belső – gyulladások csökkentésében, a figyelem kontrollált megtartásában, hogy valóban hatékony lehess.

Nyugtató, hangulatjavító és antidepresszáns hatása is lehet, így az aggodalom és a feszültség is enyhülhet, aminek köszönhetően ismét kezedbe veheted az irányítást.

3 720 Ft

Aromax astro mérleg illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Mérleg jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke támogathat téged abban, hogy egyensúlyba hozd a hangulatodat.

Kedélyállapot javító, nyugtató és stresszoldó hatása révén támaszod lehet akkor is, amikor a félelem eluralkodna rajtad egy olyan helyzetben, amikor a másiknak szeretnél kedvezni saját magad helyett.

Biztosítja a jó közérzetet, segít csökkenteni a felgyülemlő aggodalmat, miközben egyszerre élénkíti és nyugtatja is az idegrendszert. Segítségével ismét előtérbe helyezheted a kreativitásodat, a vidámságot, az optimizmust és búcsút inthetsz az önbizalomhiánynak.

3 720 Ft

Aromax astro nyilas illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Nyilas jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke épp abban lehet segítségedre, hogy ezt a rengeteg energiát a saját szolgálatodba állíthasd.

Mivel ez a korlátlan energiamennyiség irányításra szorul annak érdekében, hogy valóban magadat szolgálhasd vele, így szükséged lehet valamire, ami segít megtartani az egyensúlyt abban, hogy ne perzseljen meg a benned munkálkodó tűz. Támaszod lehet ez a keverék, hogy te add meg az irányát és a tárgyát az energiáidnak. Ha ez a sok energia elszabadul benned, akkor komoly kimerültséggel nézhetsz szembe.

Ez az illóolaj keverék segíthet, hogy megnyugodj, csökkentheti az aggodalmaskodást és a feszültséget. Kiegyensúlyozó, földelő és stabilizáló összetevői pedig abban támogatnak, hogy azon tartsd a fókuszt, ami valóban fontos. Közértezjavító és harmonizáló hatásának köszönhetően segíthet abban, hogy tudj pihenni, valamint teret enged a spirituális oldaladnak és a meditációnak, így zöld lámpát adva az új, perspektívákkal teli szemléletnek.

3 720 Ft

Aromax astro oroszlán illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Oroszlán jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke segíthet abban, hogy az ingerlékenységet és a robbanásra kész indulatokat is irányítani tudd és megnyugtathat, amikor szükséged lenne rá.

Hangulatjavító és feszültségoldó hatásának köszönhetően támogathat téged akkor, amikor az optimizmusodat és a pozitív érzelmeidet lenne indokolt és célszerű előtérbe helyezned.

Amikor ideges és feszült vagy, akkor segíthet a stressz oldásában és energizálhat, így a nyugtató és pihentető alvásról sem kell lemondanod.

3 720 Ft

Aromax astro rák illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Rák illóolaj keveréke abban lehet segítségedre, hogy lecsitítsd az érzelmeidben megjelenő szélsőségességeket.

Támogathatja az érzelmi egyensúlyt, nyugtató és lazító hatása lévén könnyebben lehetsz úrrá a félelmeiden, a kellemetlen érzelmeken és a szorongáson. Antidepresszáns hatással bírhat, megnyugtathatja az idegrendszert, segíthet a stressz oldásában és a pihentető alvásban is. A mély érzelmek sokszor a saját poklunkba húznak be, ahol teret kaphat az önbizalom-, és az önszeretet hiánya is.

Ez az illóolaj keverék segíthet ismét megtalálni a vidámságot, valamint támogathat abban is, hogy újra rálelj az önbizalmadra és az elfogadásra, legyen szó akár önmagadról, akár a környezetedben lévő emberekről, helyzetekről. Hangulatjavító összetétele miatt lehetőséget teremthet arra, hogy az érzelmekbe egyensúlyt hozzon.

3 720 Ft

Aromax astro skorpió illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax illóolaj keveréke, amit kifejezetten a Skorpió jegyűeknek fejlesztettünk ki, épp ebben támogathat téged.

Földeli és kiegyensúlyozza az érzelmeket, segíthet megtalálni az összhangot és a stabilitást. Használatával enyhíthetőek a kimerültség, a letargia és a feszültség tünetei.

Az érzelmek elszabadulása esetén hasznodra válhat nyugtató és stressz csökkentő hatása, de hatékony társad lehet a mindennapokban az alvásproblémák, a kedvtelenség vagy a depresszió kezelésében egyaránt. Közérzetjavító, feszültségoldó és energizáló tulajdonságának köszönhetően ismét megjelenhet életedben az optimizmus és kreativitás, így kezedbe veheted a gyeplőt, hogy a szélsőségekből végre a magasságok nyerhessenek teret.

3 720 Ft

Aromax astro szűz illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax ezeket szem előtt tartva állította össze a Szűz jegy illóolaj keverékét. A gondolati és racionális oldal túlpörgése okán számos olyan összetevő került a keverékbe, amik segítenek a feszültség és a stressz kezelésében.

Nyugtató, közérzet és hangulatjavító hatásának köszönhetően önmagad lehetsz, anélkül, hogy le kellene mondanod a színeidről. Segítheti a nyugodt alvást, hogy a sok munka és gondolat által keltett feszültséget kipihenhesd.

Frissítő és lazító összetevői azon túl, hogy az egészséges emésztést támogathatják, abban is támaszod lehetnek, hogy lazábban vedd a dolgokat, viszont segítenek a fókusz megtartásában is. Használatával teret kaphat az optimizmusod, az érzelmek és a szépség megélése, így végre hátad mögött hagyhatod a szürkeséget és megmutathatod magad a világnak.

3 720 Ft

Aromax astro vízöntő illóolaj keverék 10 ml

Az Aromax Vízöntő jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke abban lehet segítségedre, hogy a sok gondolat ne álljon sem a pihenés, sem a jó hangulatod útjába, valamint támogathat abban is, hogy megtaláld az érzelmi egyensúlyt.

Használata csökkentheti a depresszió és szorongás tüneteit, nyugtató és hangulatemelő hatásának köszönhetően pedig segítheti az általános jó közérzet megtartásában. Visszavezet az érzelmi problémák gyökeréhez, így társad lehet az érzelmi stabilitás elérésében, a pozitív hangulat elérésében, valamint az önbizalom, életöröm, béke és érzékiség megélésében.

Segít a fejedben kavargó gondolatok leföldelésében és elcsendesítésében, ezáltal összeszedettebb, kiegyensúlyozottabb és stabilabb lehetsz. Mivel csökkenti a frusztrációt, így segít az álmatlanság leküzdésében és a mély, pihentető alvásban is, hogy a kreativitásod valóban szárnyalhasson.

3 720 Ft

Az illat, amely elrepít!

A grapefruit, a tonka és a lime egyedülálló, mennyeien könnyű illaegységet alkot, amely azonnal más szférákba repít – puha, meleg és ugyanakkor gyümölcsösen friss. A 100% -ban természetes és tiszta illóolajok csodálatos illatkeveréke békét és biztonságot ad, és varázslatos boldog pillanatokat biztosít, bármilyen borús is legyen a nap.


A szett tartalma:
1 db Illatkompozíció - Angyali Illat 10 ml és 1 db párologtató illatfa

5 870 Ft

Az illat, amely elrepít! A grapefruit, a tonka és a lime egyedülálló, mennyeien könnyű illaegységet alkot, amely azonnal más szférákba repít – puha, meleg és ugyanakkor gyümölcsösen friss.

A 100% -ban természetes és tiszta illóolajok csodálatos illatkeveréke békét és biztonságot ad, és varázslatos boldog pillanatokat biztosít, bármilyen borús is legyen a nap. 100 %-ban természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, hajtógáz nélkül dekoratív üvegflakonban.

A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek.

Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat. Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is. 

5 570 Ft

A nyugalom és az egyensúly illata benzoéval, szantállal, tonkával légtérillatosító sprayformában. 1­­00%-os tisztaságú természetes, bio illóolajok és Demeter-alkohol keveréke üvegflakonban, pumpás adagolóval.

A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával.

1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat. Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.



5 570 Ft

Egy napsütéses nap, egy kedves érintés, közös öröm: a legnagyobb boldogság láthatatlan. De ha üvegbe lehetne tölteni, olyan illata lenne, mint az "Érezd a boldogságot!" illatkompozíciónak.

A BALDINI új illata a mandarin gyümölcsös melegségét ötvözi a gyömbér egzotikus fűszerességével és a szantál meleg édességével.
Az eredmény: inspiráló, ellazító és kiegyensúlyozó illatjegyek tökéletes harmóniája. Ajándék saját magunknak és mindenki másnak, akinek egy csepp boldogságra van szüksége.


A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat.

Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

5 570 Ft

A Baldini „Érezd a HARMÓNIÁT!” egy ellazító, nyugtató illatkompozíció vaníliával, szantállal és tonkával. A balzsamos, meleg illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét. Javasolt ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz.


A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat.

Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

5 570 Ft
 
Nézet:
Sorrend: