Levendula

Nézet:
Sorrend:

Gyógyfű Levendulavirág Tea 20 g

Nyugtalanság, álmatlanság kezelésére.

A levendula fő hatásterülete a nyugtalanság, álmatlanság kezelése, azonban idegi eredetű emésztési panaszok enyhítésére is alkalmazható. A nyugtató hatás gyógyfürdők formájában is megnyilvánul.

580 Ft

Termék leirás: Alkalmazható nyugtalanság, izgatottság, hullámzó kedélyállapot, alvási nehézségek, valamint emésztési panaszok esetén. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 25 x 1 g

Kiszerelés: 25 filter/ doboz

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

Alkalmazási javaslat:
A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 1 teáskanál drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk.

1 285 Ft

Termék leirás: Feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és elalvási nehézségek/zavarok csökkentésére. Mérsékli az ideges eredetű gyomor-és szívpanaszokat is.

Nettó tömeg: 100 g

Kiszerelés: 100 g/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-080/1988

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

2 050 Ft

Különböző okok miatt fellépő nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, szorongás és depresszió csökkentésére, illetve megszüntetésére, önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Kúraszerű alkalmazása során javul a rossz közérzet és a kedélyállapot.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A közönséges orbáncfű virágos hajtásának hatóanyagai közül a hipericin depressziós zavarok és nyugtalanság okozta alvási problémák kezelésére alkalmas. Az orvosi citromfű leveles szár polifenol komponensei és illóolaja nyugtató hatással rendelkeznek. A macskagyökeret alvászavarokban, nyugtalan, feszült, szorongó állapot megszüntetésére alkalmazzák. A hatásáért felelős alkotói: illóolaj, valerénsav, valepotriátok. A valódi levendula virág nyugtató hatását a linalilacetátot és linaloolt tartalmazó illóolaj biztosítja. A komlótoboz nyugtató és enyhe altató hatással rendelkezik, a hatásáért felelős alkotók a humulon- és lupulonszármazékok.

1 685 Ft

A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz ?szűz? marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.

A NATURLAND különleges teakeverékével ízlelje meg a tradicionális, keleti ízvilág és a levendulavirág aromájának frissítő harmóniáját!

Teakülönlegesség

  • Kellemes ízharmónia.

  • Üdítő frissesség.

1 280 Ft
Nézet:
Sorrend: