Articsóka

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A kesernyés ízű teakeverék epehajtó hatású, amellett gátolja a magas koleszterinszintért felelős enzim működését. A hosszú távú teafogyasztás sikeresen kiegészítheti a diétát és a gyógyszeres kezelést.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A kesernyés ízű teakeverék -elsősorban a legnagyobb arányban felhasznált articsóka levélnek köszönhetően- epehajtó hatású, amellett gátolja a magas koleszterinszintért felelős enzim működését, így csökkenti a koleszterinszintet. Az alkalmazott gyógynövények  ilyen irányú hatását számos, humán kisérletet is felölelő, értékelő tanulmány igazolja. A megfelelő eredmények eléréséhez hosszú távú teafogyasztás szükséges, ami- az orvos véleménye alapján- kiegészítheti a gyógyszeres kezelést. A gyógytea kiválóan alkalmas megelőzésre, illetve jó kísérője lehet a koleszterinszint csökkentő, növényi élelmiszerekből álló diétának.

1 010 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
905 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

A keserű ízű tea az epe és a máj működését támogatja. Fokozza az epe termelését és segít az epe kiválasztásában. Gátolja a koleszterin szintézisét a májban és feloldja a koleszterin lerakódását az erekben. Az alkotórészek egymás hatását felerősítik.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

Az articsóka a fészkesvirágúak (Asteraceae) családjába tartozik, számos közismert gyógynövénnyel együtt (Pl.: körömvirág, fehérüröm, tárkony, benedekfű stb.). Észak Afrikában őshonos. Elsősorban a mediterrán területeken termesztett élelmiszer-és gyógynövény. Legnagyobb felületen Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban található. A borsmenta nemzetközileg ismert és kiterjedten használt gyógynövény. Az Európai Gyógyszerkönyvben mindkettő hivatalosan elismert növényi drog. Emésztést elősegítő gyógyszerek alapanyagai. Keverékben a két növény egymás hatását felerősíti.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

Az articsóka az epe és a máj működését támogatja, méregtelenítő hatása van. Fokozza az epe termelését és segít az epe kiválasztásában. A keserű ízű articsóka drognak és a borsmentának az emésztéshez kapcsolódóan görcsoldó, szélhajtó, gyulladásgátló hatása is érvényesül. Humán klinikai kísérletek igazolják, hogy az articsóka levél gátolja a koleszterin szintézisét a májban. Magas vérnyomás esetén hasznos, mert feloldja a koleszterin lerakódását az erekben. Alkalmazása különösen ajánlható olyan esetekben amikor emésztőszerveinket rendszeresen túlterheljük. Élelmiszerként is fogyasztható, mellékhatása nincs.

725 Ft

A zöld tea levél hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához, a mezei katáng gyökér, a tarackbúza gyökértörzs és az articsókalevél támogatja a méregtelenítő rendszereket, a borsosmentalevél hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike és fészkes virágzatú növények iránti túlérzékenység, szív- és veseelégtelenségből eredő ödéma, bélelzáródás, máj- és epebetegségek, epekő,  gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején.

Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani!
A tea alkalmazását beszélje meg orvosával! Koleszterinszintet csökkentő gyógyszerekkel együtt alkalmazva fokozhatja azok hatását.

1 845 Ft
Nézet:
Sorrend: