Kapor

Nézet:
Sorrend:

Bionit kapor tabletta 150 db

A kapor segíti a hasnyálmirigyben az inzulintermelődést, illetve az inzulinszabályozást is elősegíti. Hatására az elfogyasztott szénhidrát nem raktározódik el zsírként, hanem közvetlenül az izmokba jut, ahol energiává alakul. Mindennek következtében csökkenti a vércukorszintet, ami a II-es típusú cukorbetegség (és főként annak megelőzése) esetén jótékony.

Gyomorerősítő hatású, antimikrobiális (baktérium-, vírus- és gombaölő) hatása pedig a hasmenést és más emésztőrendszeri panaszokat okozó mikrobák ellen is érvényesül, csökkenti azok szaporodását. Enyhíti a hasfájást, valamint a gyomor- és bélgörcsöket. Fogyni vágyóknak is áldásos a falási rohamok megelőzésére.

160mg/tabletta

150db/doboz

2 115 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft
Nézet:
Sorrend: