Tökmag

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Bionit kisvirágú füzike-zeller-tökmag tabletta 90 db

A tökmag csökkenti a koleszterinszintet, ezzel enyhíti az érelmeszesedés (így a szív- és agyi katasztrófák) és a daganatok kockázatát. Vértisztító hatású, így köszvény ellen is hatásos. Férfiak számára különösen ajánlható, mert antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai, köztük a Delta-7 fitoszterol védi őket a prosztatabetegségekkel, a daganattal, a gyulladással és a prosztata-megnagyobbodással szemben, valamint az sem közömbös, hogy a tökmag fogyasztása ?fickósít? vagyis növeli a szexuális kedvet és a teljesítményt. Méregtelenítő, májregeneráló, hólyagerősítő hatású

A zeller pusztítja a kóros baktériumokat és gombákat a húgyutakban, a vesében, a belekben és a gyomorban és támogatja az alhasi vérkeringést, vizelethajtó, görcsoldó, koleszterin és súlycsökkentő, vércukor szint csökkentő, idegnyugtató, hörgők és tüdőtisztító, reumára és köszvényre gyógyír, mellékvese serkentő Emésztési panaszok, étvágytalanság esetén is gyakran alkalmazzák. A növény hatóanyagai révén erősíti az immunrendszert is. Fokozza az alhasi vérkeringést, s ezáltal a genitáliáknak jobb lesz a vérellátása, illetve a hasüreg legmélyebb pontjain lerakódott nehézfémek és toxikus anyagok is a véráramba jutnak. Ily módon hatékonyabb a szervezet méregtelenítése, ami azt eredményezi, hogy a prosztata ismét visszanyeri működőképességét, az optimális vérbőség pedig javítja a kismedence energia- és vérellátását.

1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 435 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Tökmagolaj + D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

A tökmagolaj hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához. Elősegíti a megfelelő prosztata-működést.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.
OGYÉI not. szám: 21377/2019

Adagolás: Naponta 3 x 1 kapszula elfogyasztása ajánlott, étkezések közben, bő folyadékkal.

Tárolás: 15-25 °C között, fénytől és nedvességtől védve.

3 010 Ft

Tökmagolaj étrend-kiegészítő kapszula természetes E-vitaminnal

A tökmagolaj hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához. Elősegíti a megfelelő prosztataműködést. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás: Naponta 3 x 1 kapszula elfogyasztása ajánlott, étkezések közben, bő folyadékkal.

2 295 Ft

Prosztata egészségének megőrzéséért

Ez a modern tudományos eredmények alapján, a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal összeállított készítmény a hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata tökmagolajjal, kisvirágú füzikével, törpepálma-kivonattal és paradicsomból kivont likopinnal a prosztata védelméért, nagy csalán gyökerével az alsó húgyutak erősítéséért, és háromszoros mennyiségű halolajjal a hatóanyagok jobb felszívódásáért.

A tökmagolaj és a törpepálma-gyümölcs segíti a prosztata egészséges működésének fenntartását. A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), amelyek hozzájárulhatnak a prosztata körül elhelyezkedő szervek keringésének egészségéhez. A hatóanyagok optimális felszívódásához szükséges a megfelelő keringés. A fent említetteken kívül a nagy csalán gyökere erősíti a vese meridiánját és hozzájárulhat a prosztatagondok megelőzéséhez és enyhítéséhez. 

3 670 Ft

A prosztata egészségének támogatáshoz

Európában minden férfi tudja, mire jó a tökmagolaj. Az olajat a lehántolt maghéj eltávolítása után kíméletes módon, hidegen sajtolják. Hatóanyagai hozzájárulnak a prosztata normál működéséhez, segítenek fenntartani a megfelelő vizeletáramlást. Az Omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív és a keringési rendszer egészséges működéséhez, amely elősegíti a hatóanyagok optimális felszívódását. A tökmagolaj rendszeres fogyasztása ajánlott mindenkinek, elsősorban férfiaknak 30 éves kor után.

 

3 310 Ft
Nézet:
Sorrend: