Rutin

Nézet:
Sorrend:

31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét


Ez a készítmény napi egyetlen tablettában tartalmazza az emberi szervezet napi vitamin- és ásványianyag-igényének túlnyomó részét kielégítő 30 féle hatóanyagot, s emellett megnövelt mennyiségű (20 mg) Q10 koenzimet, amely a sejtek természetes üzemanyagaként elősegíti a tápanyagok hatékony hasznosulását. A készítményben értékes flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) segítik szervezetünk további támogatását.

 

 



3 415 Ft

Visiona mester kapszula


A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is résztvevő flavonoidok. A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatását gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A halolajban található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

 

3 845 Ft

Dr.herz cordyceps plus+c-vitamin kapszula 60 db

VEGÁN, komplex készítmény 4 értékes, magas hatóanyag tartalmú gyógynövény kivonattal (Cordyceps, rutin, borsmenta, eukaliptusz), valamint nélkülözhetetlen vitaminokkal.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Összetevők: L-aszkorbinsav (C-vitamin), kínai hernyógomba (Cordyceps) termőtest kivonat, borsmenta levél kivonat, eukaliptusz levél kivonat, D-alfa-tokoferol (E-vitamin), rutin (közönséges pagodafa kivonat), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), béta-karotin (A-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), tömegnövelő szer (kukoricakeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz)

3 620 Ft

A rutin az egészséges érműködés egyik fő támogatója. Kedvező hatással bír a hajszálerek vérellátására. Az aszkorbinsav, ismertebb nevén C-vitamin pedig az egészséges immunrendszer működéséért felelős.

 

A rutint P-vitaminnak is nevezik, pedig nem vitamin, azonban fontos szerepet tölt be a C-vitamin felszívódásában a szervezetben. A rutin gyógyító hatással van a kapilláris vérerekre, nyugtatólag hat az idegekre, az agyra és a szívre, ez utóbbinál a szív működésére és az érfalak rugalmasságára van pozitív befolyása. Gyulladáscsökkentő hatása is van, mivel csökkenti a hisztamin felszabadulását. Nagy befolyással bír a fogínygyulladások enyhítésére is, hegesítve a véres foghúst és lokalizálva az ödémákat, amelyek bizonyos esetekben egészen a szájpadlásig terjedhetnek, ahogyan ez a krónikus fogágybetegségek esetén elő szokott fordulni.

 

1 535 Ft
Nézet:
Sorrend: