Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Calcium3 Osteo étrend-kiegészítő filmtabletta 30x

A készítmény szerves kalciumot, D3-vitamint és K2-vitamint tartalmaz.

A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium normál felszívódásához. A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Napi 2 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 080 Ft

InnoPharm Ginkgo Plus Ginkgo biloba 120 mg + magnézium étrend-kiegészítő filmtabletta 60 x

A ginkgo biloba szerepet játszik a memória és a koncentrálóképesség megőrzésében.  A ginkgo biloba hozzájárul a szellemi frissességhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény ginkgo bilobát és magnéziumot tartalmaz. 

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 305 Ft

Innopharm Ginzeng Plus panax-ginzeng kivonattal + 10 vitaminnal étrend-kiegészítő kapszula 50x

A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A riboflavin és a B6-vitamin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Az Innopharm Ginzeng Plus panax-ginzeng kivonattal étrend-kiegészítő kapszula 300 mg panax-ginzeng kivonatot (ebből 3,6 mg ginzenozidot) és 10 féle vitamint tartalmazó készítmény.

Napi 1 kapszula fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 985 Ft

InnoPharm Herbal Echinacea szirup propolisszal és C-vitaminnal, narancs ízű étrend-kiegészítő 150 ml

Az InnoPharm Herbal Echinacea szirup echináceát, propoliszt és C-vitamint tartalmaz. Az echinacea természetes antioxidáns-forrásként járul hozzá immunrendszerünk normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

Adagolás: Napi 5 ml szirup fogyasztása javasolt. Az adagoláshoz használja a mellékelt 5 ml-es kanalat.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 275 Ft

A készítmény tablettánként 6000 FCC (Food Chemicals Codex szerinti) laktáz enzim egységet tartalmaz. A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségeik vannak.

Adagolás: A felnőtteknek ajánlott napi adag étkezésenként 1-5 filmtabletta a bevitt tejcukor mennyiségtől függően. Egy filmtablettában található enzim mennyiség átlagosan 13 gramm tejcukrot képes lebontani, amely hozzávetőleg 2,5 dl tehéntejnek felel meg. A filmtablettát közvetlenül az étkezés előtt javasolt bevenni.

Figyelmeztetés: A készítmény laktóz emésztési nehézségekben szenvedőknek ajánlott. Az enzimet minden laktóztartalmú étkezéshez javasolt fogyasztani. A laktóztolerancia változhat, ezért szakértőtől kérjenek tanácsot az egyéni adagolásra vonatkozóan. Kérjük a javasolt napi fogyasztási mennyiséget (legfeljebb 15 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. A termék szorbitot tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 150 Ft

Innopharm Kalcium 500 mg + D3 pezsgőtabletta 20x

A kalcium hozzájárul a csontok és fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez és az emésztő enzimek normál működéséhez. A kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta citrom ízben. A készítmény 500 mg kalciumot tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 275 Ft

Herbal Lándzsás útifű emulzió echinaceával és C-vitaminnal szirup 150 ml

A lándzsás útifű hozzájárul a légúti rendszer egészségének megőrzéséhez. Az Echinacea purpurea (Bíbor kasvirág) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Étrend-kiegészítő szirup borsmenta ízben. A készítmény lándzsás útifű kivonatot, echinaceát és C-vitamint tartalmaz.

Ajánlott adagolás:
Felnőtteknek és serdülőknek (14 év felett): 15 ml,
Iskolás gyerekeknek (7-14 év): 5 ml,
Kisgyeremekeknek (3-6 év): 2,5 ml.

Az adagoláshoz használja a mellékelt kanalat. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

2 165 Ft

A normál izomműködés fenntartásához.

A MagnExpress Forte étrend kiegészítő kapszula magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.
A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál izomműködéshez.
A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

A MagnExpress Forte magas magnéziumtartalmának köszönhetően hatékony megoldást kínál a magnéziumpótlásra. Már egyetlen kapszula 100%-ban képes fedezni egy felnőtt ember átlagos napi magnézium szükségletét.

1 995 Ft

Innopharm Magnézium-laktát + B6 vitamin filmtabletta 100x

Étrend-kiegészítő filmtabletta

Az Innopharm Magnézium-laktát+B6 417 mg magnézium-laktátot (50 mg szerves kötésű magnézium) és 5 mg B6-vitamint tartalmaz. A magnézium hozzájárul a normál izomműködés fenntartásához. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás: felnőtteknek napi 4 tabletta fogyasztása javasolt

3 465 Ft

Innopharm C-vitamin 1000 mg pezsgőtabletta 20x

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta vérnarancs ízben. A készítmény 1000 mg C-vitamint tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 690 Ft

Innopharm Magnézium 250 mg + B6 pezsgőtabletta 20x

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködéshez, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta barack ízben. A készítmény 250 mg magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 275 Ft

Innopharm Vas + Folsav + C-vitamin pezsgőtabletta meggy 20x

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a normál szellemi működés fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta meggy ízben. A készítmény vasat, folsavat és C-vitamint tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 510 Ft

Innopharm Prosta Plus Szabalpálma kivonat cinkkel kapszula 60x

A szabalpálma kivonat hozzájárul a prosztata egészségének megőrzéséhez. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, valamint hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához.

Étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény szabalpálma kivonatot és cinket tartalmaz.

Napi 1 kapszula fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 465 Ft

InnoPharm Szépségvitamin kollagénnel, hyaluronsavval és vitaminokkal étrend-kiegészítő filmtabletta 30x

A készítményben található A-vitamin, niacin, B2-vitamin, biotin és cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

A cink hozzájárul a köröm és a haj normál állapotának fenntartásához.

Étrend-kiegészítő filmtabletta.

Adagolás: Napi 1 filmtabletta fogyasztása javasolt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 405 Ft
Nézet:
Sorrend: