Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 20% kedvezménnyel

A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

2 715 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 170 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Naturland Prémium C+D Vitamin Tabletta 40 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál fogazat, egészséges csontozat és izom-funkció fenntartásához.

3 235 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 910 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A tabletta különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi- és torokgyulladások) megelőzésére, a panaszok enyhítésére, a húgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

A propoliszkivonat főbb komponensei (flavonoidok, növényi savak, polifenolalkoholok, ásványi sók) baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek.
Az aszkorbinsav (C-vitamin) növeli a szervezet ellenálló képességét.

4 950 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 455 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Naturland B 100% Komplex + magnézium 375mg Kapszula 60 db

Magnéziumot és B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A magnézium, a niacin, a B6-vitamin és a riboflavin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, míg a magnézium, a niacin és a B6-vitamin a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.

3 680 Ft

Időskori szívpanaszok kialakulásának megelőzésére, a folyamat késleltetésére. Idegesség okozta szívpanaszok vagy annak következtében jelentkező más antiaritmiás szerek adását nem igénylő szívritmuszavarok kezelésére.

A készítmény hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:

  • A galagonya virágos hajtásvég és termés: procianidin, flavonoid és aromás karbonsav anyagai javítják a szív koszorúereinek a vérkeringését, fokozzák a szívizom kontrakciós erejét.
  • Az orvosi citromfű leveles szár: illóolaj és polifenol anyagai enyhe nyugtató hatásúak.
    A feketeribizli levél: flavonoid típusú anyagai vízhajtó tulajdonságúak. Kálium és magnézium: a szívizomzat működéséhez szükségesek.
5 045 Ft

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és az immunrendszer normál működéséhez.

  • 4000 NE / tabletta


A készítmény nem tartalmaz mesterséges színezéket és aromát.

2 080 Ft

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához.

A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

 

3 885 Ft

D3-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő készítmény gyermekeknek és felnőtteknek.

A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van a D vitaminra. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és az immunrendszer normál működéséhez. 

2 285 Ft

Naturland Elixthymi Kakukkfű Komplex 150 ml

Három növény kivonatát tartalmazó komplex készítmény a légutak egészségéért. A kakukkfű- és echinacea kivonat hozzájárul a légutak egészségének megőrzéséhez, míg az echinacea a szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez is. Jó kiegészítőjük a zord éghajlati viszonyoknak is ellenálló, Észak-Európában őshonos izlandi zuzmó.

 

2 275 Ft

Naturland Ginkgo Komplex Kapszula 60 db

A Ginkgo biloba hozzájárul a normál vérkeringéshez, valamint a megfelelő szellemi teljesítőképesség (például a memória, gondolkodás) fenntartásához. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

4 190 Ft

Naturland Herbal Relax Tabletta 60 db

A valeriána, más néven macskagyökér ingerlékenység esetén hozzájárulhat a testi-lelki jólét helyreállításához és segíthet megbírkózni az elfoglalt életmód okozta stresszel. A valeriana és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, míg a jóféle sáfrány segít a pozitív hangulat megőrzésében és hozzájárul az érzelmi egyensúly eléréséhez. A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 915 Ft

Az izlandi zuzmó kivonat nyugtatja a torkot, támogatja a légutak egészségét és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A készítmény 1,0% (V/V) alkoholt tartalmaz

Nettó térfogat: 150 ml

Hatóanyag a napi adagban felnőtteknek (3 x 15 ml): Izlandi zuzmó vizes-alkoholos kivonata: 2,65 g.
Hatóanyag a napi adagban gyermekeknek (3 x 5 ml): Izlandi zuzmó vizes-alkoholos kivonata: 0,9 g.

2 250 Ft
 
Nézet:
Sorrend: